Over ons • Leer ons kennen

Gosraw Kohestani
Corporate Recruiter

“De kwaliteit die we leveren is op meerdere manieren te meten.”

Na mijn studie, toegepaste psychologie, ben ik per toeval in de recruitment branche terecht gekomen. Nu 4 jaar later is dit wat ik de komende 10 jaar nog wil doen en mezelf in wil ontwikkelen.

Recruitment is voor mij een mengelmoes van heel veel verschillende vakgebieden die bij elkaar komen. Zo heb je te maken met marketing, sales, hr en service gericht werken. Daarnaast help je mensen écht een stuk verder in hun (werkend) leven. Een duurzame relatie creëren tussen kandidaat en organisatie is wat mij energie geeft.

Ontzorgen
Ik werk bij QTC Recruitment omdat de organisatie voor kwaliteit en service staat. Ons model heeft bewezen dat we onze klanten maar ook kandidaten volledig kunnen ontzorgen wanneer het neer komt op recruitment vraagstukken.

Door de juiste persoon op de juiste functie te zetten helpen wij bij het ontwikkelen van processen die direct invloed hebben op de levensverbetering van ons allen. Dit zorgt ervoor dat ik veel voldoening haal uit mijn werk

Meten
Kwaliteit staat voor mij op nummer één. De kwaliteit die we leveren is op meerdere manieren te meten. De manier hoe ons model flexibel is voor iedere opdrachtgever, de afspraken we me maken en altijd nakomen, de zorg die we dragen naar onze kandidaten toe en natuurlijk de (beste) intenties die we altijd hebben.