Over ons • Leer ons kennen

Lisa Hondius
Senior Operations Coordinator

“Naar mijn idee moet een bedrijf altijd bezig zijn met de vraag:
Waarom doen we wat we doen?”

QTC Recruitment is mijn eerste werkervaring na het afronden van mijn opleiding ‘Business Studies’. Als derdejaars-student heb ik mijn stage gelopen bij QTC Recruitment en ben daarna hier ‘deeltijd’ blijven werken. Vanaf het moment dat ik mijn diploma heb ontvangen ben ik er ook fulltime gaan werken.

Mijn interesse gaat uit naar bedrijven met een duidelijk doel voor ogen en die een groter geheel bedienen dan alleen hun eigen belang. Voor mij kan dit in alle industrieën zijn zolang dit maar het geval is; dát zijn de bedrijven waar ik voor wil werken. Voor mij is dit de belangrijkst reden dat ik bij QTC recruitment werk.

Kritisch
QTC Recruitment is een organisatie die het anders wilt doen dan de concurrentie, goed kijkt naar de behoefte van de klant. En ook medewerkers uitdaagt in hun prestaties, kritisch kan zijn naar eigen prestaties en een grote drive heeft om beter te worden. Ook voor medewerkers. Voor mij is dit als eerste fulltimebaan een kickstart voor mijn carrière!

Naar mijn idee moet een bedrijf altijd bezig zijn met de vraag: Waarom doen we wat we doen? Dan ben je namelijk bezig met de behoefte van je klanten en heb je de stip op de horizon duidelijk voor ogen. Door te werken vanuit het waarom, creëer je waarde. En dat doen wij.

Betrouwbaar
Bij mij past integriteit het beste en hier hecht ik zelf de meeste waarde aan. Want wat heb je aan de overige kernwaardes als er geen vertrouwen is? Dit resulteert bij mij dat ik eerlijk, transparant en betrouwbaar ben.