Over ons • Leer ons kennen

Quintes Hamer
Senior Associate | Medical Devices

“Het is in dit werk belangrijk om dat stapje extra te zetten.”

Aansluitend op mijn studie ben ik de start-up en Scale-up wereld in gerold met verschillende functies als: Junior consultant, Manager en accountmanager. Binnen al mijn voorgaande rollen stond het contact met mensen en het begeleiden van processen centraal. Hier krijg ik dan ook het meeste energie van in mijn huidige werk.

Als Associate ondersteun ik de consultants bij het vinden van de juiste professionals voor een rol én ondersteun ik hen met het doorlopen van al de stappen in het recruitment proces. Het mooie binnen QTC Recruitment is dat je als contactpersoon in de markt je eigen specialiteit opbouwt. Hierdoor doe ik niet alleen zelf een hoop kennis op over de nieuwste innovaties in de Medische Industrie maar is het ook mogelijk op niveau een klankbord te zijn voor zowel de klant als de kandidaat.

Ondersteunen
Indirect impact kunnen maken in de medische industrie blijft iets speciaals. Door constant in contact te staan met professionals in de industrie merk je hoe belangrijk het is om de juiste persoon op de juiste plek te hebben binnen een organisatie. Om anderen te ondersteunen zodat zij op de juiste plek impact op de industrie kunnen maken, blijft speciaal.

Act as Partner
Van de vier kernwaarden voel ik dat ‘acting as a partner’ het beste bij mij past in mijn manier van werken. Voor mij betekent dit niet werken voor een klant of professional, maar samen met een klant of professional. Dit betekent dat ik hen een duidelijk overzicht geef van bijvoorbeeld een Hiring-proces of de huidige hiring-markt; en na elke stap in het Hiring-proces evalueren waar we staan en van daaruit kijken welke mogelijke stappen genomen moeten worden. Dit om het beste resultaat te behalen.