Over ons • Leer ons kennen

Rick Venneman
Partner & Business Unit Director | Medical Technology, Medical Diagnostics & Digital Health

“Ons netwerk van professionals zorgt er echt voor dat organisaties
succesvol kunnen groeien.”

Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij QTC Recruitment en sinds 2019 ben ik Partner binnen de organisatie. Vanuit eerdere functies in Sales en Marketing ben ik in contact gekomen met Hans Dijkstra, één van de andere partners van QTC Recruitment. Na een aantal uitgebreide gesprekken ben ik gestart en zo voor het eerst in contact gekomen met recruitment. Na verschillende stappen doorlopen te hebben, heb ik een focus op Medical Devices, en ben nu eindverantwoordelijk voor de divisie Medical Devices.

In mijn carrière ben ik altijd op zoek geweest naar het toevoegen van waarde in het werk dat ik doe. Hoe kan een dienst of product een organisatie nou echt verder helpen. Dit is precies waarom ik recruitment gaaf vind! Ons netwerk van professionals zorgt er echt voor dat organisaties succesvol kunnen groeien.

Scoren
Binnen QTC Recruitment zie ik dat perfecte service en kwaliteit centraal staan. Dit zie je onder andere terug in ons service-model, de samenwerkingen met onze partners en kandidaten en ons kwaliteits- en service-monitoring systeem. Zo houden we goed in de gaten hoe onze service wordt ontvangen. Ik ben trots om te zien dat we boven de 8 scoren en echt waarde toevoegen voor partners en kandidaten.

De afgelopen jaren hebben we een sterk netwerk op kunnen bouwen met professionals die in de hele product life-cycle werkzaam zijn. Stuk voor stuk interessante mensen die echt een verhaal te vertellen hebben. Zij hebben een grote toegevoegde waarde voor de organisaties waar wij mee samenwerken. Als recruiter brengen wij dit verhaal, én de toegevoegde waarde die kandidaten met zich mee brengen, over naar onze klanten.

Match maken
Aan de andere kant zien wij onze klanten echt als partners. Daardoor kunnen wij op een sterke manier onze klanten kunnen vertegenwoordigen richting de arbeidsmarkt en de perfecte match maken. Wat betreft onze kernwaarden. Ik herken mij in al onze kernwaarden. Wat mij betreft zorgt de combinatie voor ons succes.