Over ons • Leer ons kennen

Stijn Klokkemeijer
Associate | Medical Devices

“Ik help mensen graag en ga altijd ‘open’ een gesprek in.”

Voordat ik begon bij QTC Recruitment heb ik gewerkt als verkoper in verschillende branches, eerst een tijd in de herenmode en daarna als verkoopadviseur binnen de autobranche. Mijn rol als Associate is het helpen van Life Science professionals bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging binnen de Medical Devices industrie. Binnen deze sector zijn er veel verschillende functies waardoor elke dag anders is en goed gevarieerd is.

Dat is dan ook precies wat het werken bij QTC Recruitment zo prettig maakt. Geen dag is hetzelfde. QTC Recruitment heeft een unieke positie in markt en kan daarom echt het verschil maken, en ik ben trots om daar deel van uit te maken.

Competitieve markt
Creating value in Life Science betekent voor mij dat ik door mijn gevarieerde werkervaring zowel organisaties als professionals beter kan begrijpen. Met de dag leer ik meer van alle experts in de industrie. Hierdoor kan ik hen in deze innovatieve en competitieve markt beter helpen en beter van dienst zijn

Van de vier kernwaarden van QTC Recruitment past service het beste bij mij. In mijn werk en privéleven komt dit voornamelijk terug omdat ik mensen graag help en altijd ‘open’ het gesprek in ga.