Over ons • Leer ons kennen

Yusuf Noori
Associate | Medical Devices

“Door mijn (inter)culturele achtergrond kan ik organisaties en professionals beter begrijpen.”

Voordat ik bij QTC Recruitment werkte, was ik werkzaam bij een telecombedrijf als allround medewerker. Mijn werkzaamheden bestonden uit sales, verkopen in verschillende winkels, klantbehoud en inkoop van producten en meedenken over nieuwe ideeën.

Wat ik leuk vind aan recruitment is Life Science professionals helpen met het vinden van een nieuwe baan en organisaties helpen met professionals die ‘perfect’ passen. Wat ik prettig vind aan het werken bij QTC Recruitment is dat geen dag hetzelfde is en ik elke dag weer verrast word door alle innovaties die er in de industrie zijn. QTC Recruitment biedt een uniek concept in de markt aan en kan daarom echt het verschil maken, en ik ben blij om daar deel van uit te maken.

Internationale ervaring
Creating value in Life Science betekent voor mij dat ik door mijn (inter)culturele achtergrond en internationale ervaring zowel organisaties als professionals beter kan begrijpen. Met de dag leer ik steeds meer van alle experts in de industrie. Hierdoor kan ik hen in deze innovatieve en competitieve markt beter helpen en van dienst zijn.

Van de vier kernwaarden van QTC Recruitment hecht ik het meest waarde aan service. In mijn persoonlijke en professionele relaties komt dit vooral terug doordat ik eerlijke en open communicatie hanteer, zodat iedereen met wie ik samenwerk altijd weet wat ze van mij kunnen verwachten.