Over ons • Leer ons kennen

Yvo Selderbeek
Senior Associate | Clinical Research

“Door mij in te leven in zowel klanten als kandidaten begrijp ik de diverse belangen en kan ik daar bewust gehoor aan geven.”

Van mijn zoektocht naar avontuur via de toerisme sector, tot mijn drang om iets bij te dragen aan de maatschappij als hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg: ik ben altijd dienstverlenend geweest. Met mijn BSc Social Work en ervaring in de zorg staat empathie bij mij centraal. Door mij in te leven in zowel klanten als kandidaten begrijp ik de diverse belangen en kan ik daar bewust gehoor aan geven.

Het is ontzettend gaaf voor mij om telkens weer blootgesteld te worden aan iets nieuws. Nieuwe kennis, nieuwe bedrijven, nieuwe mensen en nieuwe ervaringen. Recruitment heeft op zichzelf niet de beste naam en ik haal er veel voldoening uit om mij daarin te onderscheiden. QTC Recruitment biedt mij ook het platform om dat te realiseren. Uiteindelijk is dat de combinatie die het voor mij interessant houdt, het avontuur om nieuwe onderwerpen aan te gaan in samenhang met goede service dat leidt naar mooie bemiddelingen.

Super combinatie
QTC Recruitment biedt mij een platform waarin ik mijn eigen stijl heb kunnen ontwikkelen en waarin ik mijn eigen kernwaardes kwijt kan. Ik heb de mogelijkheid om als het ware mijn eigen marktkraam op te zetten en gezien mijn link in de zorg met klinisch onderzoek is dat een super combinatie. Wij zijn een energieke groep mensen die streeft naar kwaliteit en tegelijk voldoende kwantiteit kunnen managen. Door elkaars successen te vieren is het ook geen probleem om soms lange dagen te maken, uiteindelijk heb je iets te vieren, met klanten, kandidaten en collega’s.

Zonder mensen heb je geen organisatie, geen cultuur, geen product of dienst en geen visie. Door mij in te zetten krijgt de organisatie van de klant mensen met een visie, die hun product of dienst begrijpen en verder willen brengen. Mensen die bijdragen aan een gezonde en rijke cultuur. De rol die ik daarin speel is die van de katalysator tussen de klant en de nieuwe collega’s.

Matchen
Kwaliteit past veruit het beste bij mij. Voor mij is dat ook een overkoepelende waarde die service, integriteit en efficiëntie met zich meebrengen. Maar dat is wellicht een te makkelijk antwoord, bel mij anders op en vertel mij wat jouw kwalitatieve standaard is, dan kijk ik of ik dat op de meeste efficiënte manier kan matchen.