Over ons • Leer ons kennen

Kevin Prins
Principal Associate | Food (Sciences)

“Eerlijke communicatie moet er zijn om de verwachtingen te managen en om een goede relatie te creëren met degene wie je spreekt.”

Oorspronkelijk kom ik uit de sport-wereld. Nadat ik het CIOS heb gedaan, ben ik actief geweest bij de KNVB en in de fitness branche. Na een aantal jaar ben ik in contact gekomen met recruitment en ben ik het traject aangegaan als Associate binnen QTC Recruitment. De rode draad is bij mij altijd geweest om mensen te helpen, in het verleden in het vinden van een gezonde levensstijl en zichzelf als professional te ontwikkelen en nu met het vinden van een vervolg stap in hun carrière of de ideale baan.

Als consultant binnen de Food/Feed & Plant Science schakel ik met veel verschillende stakeholders zowel extern bij onze klanten en kandidaten als intern met onze Business Unit Manager. Dit zorgt ervoor dat ik van meerdere kanten de verwachtingen helder heb en die ook kan managen. Dit vind ik erg leuk om te doen. Je krijgt ook met veel verschillende mensen, op verschillende niveaus te maken. Hierdoor is elk gesprek anders moet je met iedereen op een andere manier communiceren; net als in mijn tijd als fitness instructeur. Dit maakt mijn werk erg divers en interessant.

Organisatie
De reden dat ik bij QTC Recruitment werk is omdat er echt oog is voor de professionals en hun wensen. De organisatie beschikt over uitstekende marktkennis en heeft een uniek concept om de beste mensen aan een organisatie te koppelen, waardoor zij vaak lang bij de werkgever blijven. Daarnaast zorgt QTC Recruitment goed voor hun werknemers. Naast hard werken staan er ook vaak leuke dingen op het programma om de werknemers te motiveren, om iets te vieren of gewoon even stoom af te blazen.

Creating Value in Life Science betekent voor mij dat ik er met mijn werk voor zorg integer en kritisch te kijken. En om zo de beste mensen ongeacht ras, afkomst, huidskleur, genderidentiteit of -uitdrukking, seksuele geaardheid, religie, nationale afkomst of andere beschermde status de kans hun droombaan te kunnen laten beoefenen. Hierdoor creëer ik niet alleen een meerwaarde voor de Life Science maar ook voor QTC Recruitment, de maatschappij en mijzelf.

Communicatie
Van de vier kernwaarden hecht ik het meeste waarde aan integriteit omdat ik het belangrijk vind dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is; zónder dat er een tweede agenda aanwezig is. Eerlijke communicatie moet er zijn om de verwachtingen te managen en om een goede relatie te creëren met degene wie je spreekt.