Over ons • Leer ons kennen

Quintes Hamer
Associate | Medical Devices

“Het is in dit werk belangrijk om dat stapje extra te zetten.”

Aansluitend op mijn studie ben ik de start-up en Scale-up wereld in gerold met verschillende functies als: Junior consultant, Manager en accountmanager. Binnen al mijn voorgaande rollen stond het contact met mensen en het begeleiden van processen centraal. Hier krijg ik dan ook het meeste energie van in mijn huidige werk.

Als Associate ondersteun ik de consultants bij het vinden van de juiste professionals voor een rol én ondersteun ik hen met het doorlopen van al de stappen in het recruitment proces. Het mooie binnen QTC Recruitment is dat je als contactpersoon in de markt je eigen specialiteit opbouwt. Hierdoor doe ik niet alleen zelf een hoop kennis op over de nieuwste innovaties in de Medische Industrie maar is het ook mogelijk op niveau een klankbord te zijn voor zowel de klant als de kandidaat.

Ondersteunen
Indirect impact kunnen maken in de medische industrie blijft iets speciaals. Door constant in contact te staan met professionals in de industrie merk je hoe belangrijk het is om de juiste persoon op de juiste plek te hebben binnen een organisatie. Om anderen te ondersteunen zodat zij op de juiste plek impact op de industrie kunnen maken, blijft speciaal.

Toekomst
Voor mij sluit de kernwaarde kwaliteit het beste bij mij aan. Het is in dit werk dan ook belangrijk om het stapje extra te zetten en om alles van iemand te weten. Dit zie je terug in het duidelijk in kaart brengen van de verwachtingen van de klant. Dit geldt ook voor de kandidaat bij een rol en ook wat iemand qua ervaring moet meebrengen. Door vanaf de start duidelijk te hebben wat iemand zijn sterke en minder sterke punten zijn, kan je een lange-termijn relatie opbouwen met een plan voor de toekomst.