Over ons • Leer ons kennen

Sandra van Wanrooij
HR Business Partner

“Het ‘human capital’ ontwikkelen en naar een hoger plan trekken is het mooiste wat er is.”

Al ruim 15 jaar werk ik met veel passie en plezier in het HR vak. Het ‘human capital’ ontwikkelen en naar een hoger plan trekken is het mooiste wat er is. Een HR beleid ontwikkelen dat QTC Recruitment helpt haar strategische doelstellingen te halen is een leuke uitdaging.

Recruitment is in veel organisaties onderdeel van HR, dus ik heb ook al 15 jaar affiniteit met recruitment. Het vak heeft alles in zich, van marketing, communicatie tot sales. Het zorgen voor een perfecte match tussen kandidaten en organisaties zodat beiden partijen kunnen floreren, maakt dit een van de leukste en waardevolste expertises die er bestaan.

Ambiteus
Onderdeel mogen uitmaken van een jong succesvol snelgroeiende organisaties, is het leukste wat er is. Samenwerken met jonge ambitieuze mensen binnen een ambitieuze omgeving geeft elke dag energie. En elke dag mijn reden waarom ik mijn bed uitkom!

Creating Value betekent voor mij dat elke schakel binnen de Value Chain belangrijk is. Als elke schakel goed kan functioneren – en dat hebben wij hoog in het vaandel – dan kunnen wij voor zowel klanten als kandidaten toegevoegde kwalitatieve waarde leveren.

We bring Energy
We bring Energy’ is de kernwaarde die het beste bij mij past. Soms zie je je collega’s meer dan je eigen familie. Dus die tijd op het werk kan maar beter goed zijn met veel plezier in een vriendelijke omgeving. Wat dit betreft, leven in het moment betekent dat je feest viert als daar een goede reden voor is. Hiermee train je ook je hersenen op een positieve manier, en motiveer je jezelf. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor goede resultaten. Zowel interne als externe klanten en professionals voelen de energie en het enthousiasme. Dit zorgt ook voor een goede vibe bij hen. Naast service van ‘World-class’ draagt een goede vibe bij aan betere co-creaties.