Over ons • Leer ons kennen

Sharon Lou
Associate | Biotech/Pharma division

“Als recruiter heb je met ontzettend veel factoren te maken waardoor geen enkele dag hetzelfde is”

Nadat ik mijn Bachelor of Arts heb behaald in Leisure & Events Management, ben ik gaan werken als pensioenspecialist. Ik was opzoek naar een uitdaging en kwam hierdoor bij QTC Recruitment terecht. Ik ben werkzaam als associate in de sector Biotech en Pharma.

Mijn rol als associate is ervoor zorgen dat de juiste kandidaten worden gekoppeld aan de juiste banen. En ook door hen te begeleiden in het hele proces waardoor je een zakelijke relatie met hen opbouwt. Het geeft mij een goed gevoel als ik mensen kan helpen.

Ik ben werkzaam bij QTC Recruitment omdat ik graag opzoek ben naar nieuwe uitdagingen. Als recruiter heb je met ontzettend veel factoren te maken waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Iedere dag bij QTC Recruitment zorgt voor een nieuwe belevenis.

Creating Value in Life Science betekent voor mij de kandidaat en de klant te begrijpen. Doordat ik de kandidaat en de klant begrijp, weet ik wat de verwachtingen zijn en is er een grote kans dat ik deze verwachtingen kan waarmaken.

De kernwaarde ‘act as partners’ past het beste bij mij. Samen met de professionals probeer ik te achterhalen wat hun behoeften in het leven zijn door naar hun verhalen te luisteren en de perfecte baan voor hen proberen te vinden. Ik begeleid professionals door het hele proces en help ze door ze het beste advies te geven. Het is geen one-man show, we zitten hier samen in. Verder stel ik mijn klant de beste professionals en diensten voor door hen te informeren over de trends binnen de markt, aangezien wij de specialisten binnen de markt zijn. We verbinden de puntjes door te vinden wat de klant zoekt en dat waarde toevoegt binnen hun organisatie.