Over ons • Leer ons kennen

Summer Georgalas
Associate | Nordics

“Ik weet dat de service die we bieden de beste is”

Voordat ik bij QTC Recruitment ging werken, was ik verkoopassistent bij Burberry in Kopenhagen waar ik 5 jaar heb gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan; onder andere de best mogelijke service bieden die past bij een specifieke klant. Ik streefde altijd naar het vinden van alternatieven in plaats van de verzoeken van mijn klanten af te wijzen.

Met mijn bachelor in techno-antropologie heb ik kennis ontwikkeld over hoe mens en technologie elkaar kunnen beïnvloeden. Dit door een technologie te analyseren vanuit een ethisch oogpunt, vooral als dit de manier van leven van mensen beïnvloedt. Tijdens mijn studie werden er ook verschillende onderwerpen binnen Life Science behandeld. Dit vond ik interessant omdat het een gebied is dat op de een of andere manier invloed heeft op iedereen in de wereld.

Iets groters
Als recruiter in de Life Science industrie heb ik het gevoel dat ik deel kan uitmaken van het verschil dat kan worden gemaakt. Dit door de best passende professionals te vinden voor functies die de wereld beter kunnen maken. Ik houd van het idee om deel uit te maken van iets groters. Daarnaast ben ik als persoon erg sociaal. Het is dus essentieel voor mij dat een groot deel van mijn werk bestaat uit het communiceren met mensen. Het motiveert mij om mensen tevreden te zien met de hulp die ik ze heb geboden.

Wat ik essentieel vind, is dat we kunnen helpen deze innovatieve industrie – wat de Life Science-industrie is – beter te maken, door de best geschikte professionals voor onze klanten te vinden. Dit motiveert mij om bij QTC Recruitment te werken. Ik ben er trots op hier deel van uit te maken, omdat het zo’n groot effect heeft op de rest van de wereld. Ik vind de Life Science industrie interessant en het idee om hier deel van uit te maken is belangrijk voor mij.

Beste professional
Voor mij betekent het creëren van waarde in Life Science dat ik deel kan uitmaken van een grotere verandering in de wereld. Door onze klanten te helpen bij het vinden van de best passende professional. Ook omdat QTC Recruitment een uniek concept heeft in de recruitmentmarkt. Ik ben er trots op hier deel van uit te maken.

De kernwaarde van QTC Recruitment die ik het meest waardeer is ‘We are World-class’. Ik werk hier altijd mee in mijn achterhoofd en ik weet dat de service die we bieden de beste is. Voor mij betekent wereldklasse dat ik altijd die extra stap zet om het beste te bieden aan mijn klant.