Over ons • Leer ons kennen

Tessa Heemskerk
Senior Associate | Medical Devices

“Werken in de Life Science industrie betekent dat je een bijdrage levert in het verbeteren van de wereld door de juiste mensen te vinden en ze te plaatsen bij bedrijven die innovatieve ideeën hebben voor een duurzame wereld.”

Een interdisciplinaire afgestudeerde sociale wetenschapper is wat ik ben. Voordat ik bij QTC Recruitment kwam heb ik altijd in de horeca gewerkt; achter de bar en als serveerster tijdens mijn studie. Door mijn werkervaring in de horeca heb ik mensenkennis opgedaan die ook bij recruiting waardevol is. Tijdens mijn bacheloropleiding heb ik geleerd actuele maatschappelijke discussies aan te pakken door ze interdisciplinair te bekijken. De interactie tussen mens, cultuur en samenleving is wat mij het meest interesseerde. De kennis die ik heb opgedaan in de verschillende disciplines heeft mij gevormd tot een echte probleemoplosser.

Ik heb mijn eerste ervaring binnen QTC opgedaan als sales assistente in de Food Science industrie en later heb ik dit uitgebreid naar de Biotech industrie. Eerst dacht ik dat recruitment niets voor mij was. Maar nadat ik een paar maanden bij QTC werkte, ben ik erachter gekomen dat het dichter bij mij ligt dan ik aanvankelijk dacht. De vrienden die ik al jaren ken en die hier al werkten, brachten me in eerste instantie in contact met werving, selectie én het bedrijf. En nu zie ik dat ik een aantal eigenschappen heb die juist goed passen in de recruitmentwereld! Zoals empathie, communicatieve vaardigheden en probleemoplossend werken.

Mensen
Ik werk bij QTC Recruitment vanwege de mensen. Werken in een omgeving met jonge mensen en frisse perspectieven is motiverend en leuk. Verder vind ik het prettig dat geen dag hetzelfde is in recruitment. Ik sta constant versteld van alle mensen en bedrijven waarmee ik dagelijks spreek; ik vind het leuk dat ik elke dag weer iets nieuws van hen leer.

Recruitment in Life Science betekent voor mij dat je een bijdrage kan leveren in het verbeteren van de wereld door de juiste mensen te vinden en ze te plaatsen bij bedrijven die vaak vernieuwende ideeën hebben voor een duurzame wereld. Iets dat in de huidige samenleving van groot belang is. Waarde creëren in Life Science betekent niet voor mij geld verdienen, maar om bij te dragen aan een duurzame en innovatieve wereld, iets wat het werk dat ik doe waardevol maakt.

Kernwaarden
World-class service is één van de kernwaarden die het beste bij mij past. Vanuit het oogpunt van de klant is het voor mij belangrijk dat zij mij zien als de enige echte partner om hen te helpen een moeilijk vervulbare functie in te vullen. Dit probeer ik te doen door altijd de wensen van de klant voorop te stellen en hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vanuit het oogpunt van professionals wil ik deze World-class service bereiken door echt naar hem of haar wensen te luisteren. Net dat stapje extra zetten om de passende baan te vinden, ook als dat betekent dat ik op zoek moet bij andere klanten.

Als je klantervaringen, testimonials wilt lezen, klik dan hier:

Bekijk klantervaringen