Over ons • Leer ons kennen

Adil Kaouass
Associate Interim & Temporary | Food Life Science Division

“Ik vertrouw altijd op een open en eerlijke dialoog”

Voordat ik bij QTC Recruitment kwam werken, heb ik ongeveer 3 jaar mijn eigen restaurant gehad. Door covid was ik genoodzaakt mijn activiteiten stop te zetten en nieuwe uitdagingen en kansen te vinden. Ik werk graag met mensen en doe altijd mijn best om mensen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Verder vind ik het erg leuk dat ik waarde kan toevoegen en advies kan geven.

Daarom past QTC Recruitment bij mij als een maatpak. Groei is iets waar ik als jongen al op zoek ben. De organisatie heeft een omgeving waar ik de ‘professionele ladder’ kan blijven beklimmen. Daarnaast heeft QTC Recruitment een cultuur met gelijkgestemde mensen die elkaar graag versterken.

De toekomst
Waarde creëren betekent voor mij bijdragen daar waar ik kan. Ik werk dagelijks met mensen en voor mij is het belangrijk om te focussen op hun wensen en behoeften. Zeker binnen deze branche. Voor de toekomst van onze planeet en mensen is de Life Science-industrie essentieel. Bijdragen aan dit nobele doel geeft mij elke dag energie en zorgt ervoor dat ik zo goed mogelijk presteer.

‘Acting as partner’ is de kernwaarde die ik het meest waardeer. Deze waarde weerspiegelt mijn eigen persoonlijkheid omdat ik altijd vertrouw op een eerlijke en open dialoog. Op deze manier onderhoud en ontwikkel ik mijn professionele relaties met opdrachtgevers. Naar mijn mening vinden klanten het prettig om geholpen te worden door iemand die eerlijk is en geeft om hun situatie. Bovendien kunnen zij vertrouwen op mijn competenties en betrouwbaarheid, wetende dat ze in goede handen zijn en een schouder hebben om op te leunen.