OVER ONS • LEER ONS KENNEN

Mark Breed

Manager | MedTech & Diagnostics

“Dat mijn advies goed wordt ontvangen, en ik hier klanten echt mee kan helpen, maakt mij trots.”

In 2016 ben ik gestart bij QTC Recruitment als stagiair, nadat ik commerciële ervaring opgedaan heb. Vanuit mijn stage heb ik de organisatie en de business beter leren kennen. Om deze reden heb ik in 2018 besloten om te gaan werken in het medical devices & diagnostics team. Inmiddels heb ik een aantal stappen mogen maken richting mijn huidige functie; Senior Consultant.

Wat mij heel erg aanspreekt aan mijn functie is het kijkje in de keuken van verschillende organisaties en de uitdagingen die hierbij komen kijken. Verder past het adviseren van klanten en kandidaten goed bij me.

Leren

QTC Recruitment is een organisatie die snel verandert en waar veel verantwoordelijkheid wordt gelegd bij de mensen die er werken. “The sky is the limit” zolang je jezelf laat gelden. Hierdoor krijg ik de mogelijkheid om echt veel te leren.

De Life Science markt is een hele innovatieve industrie die echt iets toevoegt aan de maatschappij. Dat ik aan deze industrie mag bijdragen door klanten te helpen, is een grote en mooie verantwoordelijkheid.

Kernwaarde

Uiteindelijk is wereldklasse de kernwaarde die het beste bij mij past. Voor mij betekent het dat ik streef naar kwaliteit in alles wat ik doe. Van het bedienen van mijn klanten tot het verwelkomen van de 'nieuwe leden van onze tijd' en dit doe ik naar mijn beste vermogen.

Consultant profile image