OVER ONS • LEER ONS KENNEN

Menno Welp

Finance Coordinator

“Binnen QTC Recruitment is er genoeg ruimte om zelf zaken op te pakken; nieuwe dingen te leren en mee te denken met de bedrijfsvoering.”

Voordat ik in februari van 2019 begon als stagiair bij QTC Recruitment, heb ik een aantal bijbaantjes gehad, maar deze hadden weinig met mijn huidige vakgebied te maken. Mijn eerste ervaring als Finance stagiair heeft er gelijk voor gezorgd dat ik door kon stromen als Finance coördinator binnen het bedrijf en dit bevalt mij nu alweer een geruime tijd erg goed.

Als Finance coördinator heb ik met het recruitment proces op zich niet veel te maken. Mijn werk bevindt zich vooral achter de schermen en begint normaal gesproken wanneer het recruitment proces juist ten einde is. Maar wat ik waardeer aan het werken in de recruitment sector is vooral de sfeer. Iedereen wil vooruitgang boeken, zowel de bedrijven waar wij mee samenwerken, de mensen die opzoek zijn naar een nieuw avontuur, én mijn collega’s.

Goede sfeer

Wat mij aanspreekt aan QTC Recruitment is dat er genoeg ruimte wordt gegeven om zelf zaken op te pakken; nieuwe dingen te leren en mee te denken met de bedrijfsvoering. Dit alles gecombineerd met goede sfeer, zorgt ervoor dat ik hier prima op m’n plek zit.

Creating value in life science betekent voor mij de juiste mensen op de juiste plek zetten.

Er zijn veel bedrijven, die met goede ideeën, van waarde kunnen zijn voor Life Science, maar wanneer wij als QTC Recruitment ervoor kunnen zorgen dat de juiste mensen bij de juiste projecten terecht komen, kan dit ervoor zorgen dat de industrie zich blijft ontwikkelen.

Act as Partners

Van de vier kernwaarden waardeer ik ‘Act as Partners’ het meest. Dit komt vooral omdat ik ernaar streef om de beste diensten te leveren aan zoveel mogelijk belanghebbenden; met een zo’n hoog mogelijk kwaliteit ervan. Dit komt tot uiting in het feit dat de meeste cliënten het contact met mij als prettig ervaren.

Consultant profile image