Cost, Kosten

Cost

Onze business propositie is dat we in kwaliteit, tijd en kosten willen uitblinken, gebaseerd op de Japanse bedrijfsfilosofie van Gemba en Kaizen. “Kaizen” staat voor continue verbetering van arbeidsprocessen en persoonlijke efficiëntie. “Gemba” betekent “Echte plek” daarmee wordt de werkplek bedoeld. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze processen om jou iets te bieden wat uniek is in de life sciences industrie.

De kostenstructuur van QTC Recruitment is concurrerend en transparant. Dankzij onze grote kennis van de life sciences industrie, maken we altijd de beste match tussen marktconforme salarissen en tarieven en de opdrachtgever’s budget. En wij zien onze vergoedingen als beloning van een succesvolle samenwerking, niet als ons enige doel.

Geen kosten voor kandidaten

QTC Recruitment berekent kandidaten niets voor het werk en de ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan of opdracht. Bovendien biedt QTC Recruitment hele scherpe en transparante prijzen aan werkgevers, zodat de kansen op een baan voor jou toenemen.

Open chat