Commercial Director QTC Recruitment Cost Kosten

Kostenstructuur

De kostenstructuur die QTC Recruitment biedt, is transparant en concurrerend. Dankzij onze grote kennis van de life sciences industrie, zijn wij altijd in staat om de beste match te maken tussen markt-conforme salarissen en prijzen en het budget van onze opdrachtgever. De vergoeding die wij ontvangen, is voor ons een blijk van een goede samenwerking niet ons enige doel.

Overzicht van onze kostenstructuur

Retained search

Een initiële fee van 1/3 wordt vooraf betaald om QTC Recruitment exclusiviteit voor een search te verlenen. De fee van 25% wordt berekend over het verwachte jaarsalaris van de functie. De fees van 1/3 worden bepaald op de volgende punten in het recruitment proces:

  • 1/3 van 25%  aan het begin van het project
  • 1/3 wanneer de tweede interviews zijn ingeroosterd
  • 1/3 wordt betaald als de kandidaat het contract heeft ondertekend, een eventuele hercalculatie zal worden gemaakt van het uiteindelijke jaarsalaris van de kandidaat

Extra services

In ons search proposal bieden wij een aantal extra services naast ons recruitment proces aan, hiervoor worden geen extra kosten berekend. De volgende services zijn inclusief:

  • Een persoonlijkheidstest, een matching algoritme die de persoonlijke klik tussen een kandidaat en de toekomstig manager en de match met de organisatie cultuur vaststelt.
  • Een assessment die inzicht geeft in de competenties van een kandidaat en op welke punten hij/zij zich nog moet ontwikkelen.
  • QTC Academy training verzorgd door Exellior. Binnen de eerste zes maanden van de geplaatste kandidaat is er een trainingsdag. Deze trainingsdag helpt om de vastgestelde competenties van de kandidaat verder te ontwikkelen.

Gegarandeerd succes

Bij QTC Recruitment staan we voor ons model van service van wereldklasse. Als wij niet in staat zijn om tenminste drie relevante kandidaten, die de werkgever wilt interviewen voor de positie, binnen de afgesproken tijdsperiode te vinden, zullen wij de initiële fee terugbetalen.

Garantie periode van negen maanden

Onze ervaring en ons recruitment model zorgen ervoor dat wij in staat zijn om de perfecte match te maken voor jouw organisatie. Om deze reden kunnen wij een garantie geven van negen maanden voor alle kandidaten die wij plaatsen. Als een permanente plaatsing van QTC Recruitment stopt binnen de eerste negen maanden, en wij niet in staat zijn om een gepaste vervanger te vinden, krijgt de opdrachtgever zijn geld terug.

Neem contact met ons op

Weten wat QTC Recruitment voor jou kan doen? Neem contact met ons op.

 

Contact 

 

Open chat