Quality, Kwaliteit

Quality

Onze business propositie is dat we in kwaliteit, tijd en kosten willen uitblinken, gebaseerd op de Japanse bedrijfsfilosofie van Gemba en Kaizen. “Kaizen” staat voor continue verbetering van arbeidsprocessen en persoonlijke efficiëntie. “Gemba” betekent “Echte plek” daarmee wordt de werkplek bedoeld. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze processen om jou iets te bieden wat uniek is in de life sciences industrie.

Ons plaatsingsmodel, in combinatie met een directe en persoonlijke aanpak, is de sleutel tot ons succes in het vinden van gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende posities in een competitieve arbeidsmark. Wat zijn jouw voordelen als onze kandidaat of opdrachtgevers?

Voordelen voor jou als kandidaat

Wij bouwen een persoonlijke band op met jou, als onze kandidaat. In combinatie met de niche focus in de life sciences industrie kunnen wij beter en sneller toekomstige projecten en/of functies matchen aan kandidaten. Wij bieden vacatures die exclusief toebehoren aan het netwerk van QTC Recruitment’s opdrachtgevers.

Coaches en trainers uit het netwerk van QTC Recruitment ondersteunen jou bij het opstellen van een CV, een motivatiebrief of de voorbereiding op een intakegesprek, waardoor jouw kansen op succes vergroten. Wanneer jij een functie via QTC Recruitment krijgt aangeboden, krijg jij alle begeleiding die gewenst is, ook bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden, zodat een snelle start mogelijk is. Daarnaast stopt onze samenwerking niet zodra jij begint met een baan of opdracht. QTC Recruitment is er voor jou bij elke stap in jouw carrière.

Voordelen voor onze opdrachtgevers

Door een unieke combinatie van diensten biedt QTC Recruitment een search proposal met gegarandeerd kwaliteit. Binnen een afgesproken tijdsperiode leveren wij tenminste drie relevante en matchende kandidaten aan voor de desbetreffende vacature. Lukt dit ons niet, dan krijg jij als opdrachtgever de startfee terug. Als een permanente plaatsing, verzorgd door QTC Recruitment, wordt beëindigd binnen de eerste negen maanden en wij niet in staat blijken de vacature binnen een maand opnieuw in te vullen, betalen we de volledige fee terug. Dankzij ons plaatsingsmodel met 100% succesgarantie is dit gelukkig nog nooit voorgekomen. Ook betaal je als onze opdrachtgever de fee niet als je in de eerste maand aangeeft niet blij te zijn met een nieuwe freelancer. De garantievoorwaarden zijn bij QTC Recruitment dan ook de gunstigste van de hele life sciences industrie.

Daarnaast voldoen QTC Recruitment’s kandidaten écht aan de functie-eisen van een vacature. De kandidaten zijn door ons gecheckt en komen uit een speciaal opgebouwd netwerk, dat we voortdurend uitbreiden op bijvoorbeeld exclusieve bijenkomsten, door headhunting en op basis van referenties. Dit betekent ook dat wij de referenties van kandidaten natrekken en een pre-employment screening uitvoeren die de integriteit en betrouwbaarheid van een toekomstig medewerker vaststelt. Tot slot zijn onze consultants ervaren en gedreven om oplossingen en services te bieden, ze zijn 24/7 bereikbaar en altijd bereid om dat extra stapje te zetten.

Open chat