Quality Assurance, Kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking

De life sciences sectoren waarin QTC Recruitment actief is, zoals medical devices, biotechnologie en food (sciences), zijn onlosmakelijk verbonden met kwaliteit. Kwaliteitsbewaking is het systematische proces van controleren of producten of diensten voldoen aan specifieke eisen wat betreft betrouwbaarheid, prestatie en bruikbaarheid. Kwaliteitsbewaking voorkomt dat producten of diensten worden gemaakt of uitgevoerd als ze niet aan de eisen voldoen. De meeste bedrijven hebben een afdeling die helemaal is toegewijd aan kwaliteitsbewaking. Een aantal jaren geleden was dit nog wel anders. Toen was kwaliteit binnen een organisatie niet eens een volwaardige functie, maar werd dit opgepakt door verantwoordelijke managers en werd er gewerkt met maar één kwaliteit managementsysteem.

Recente ontwikkelingen

Afgelopen jaren is er een grote vooruitgang geboekt wat betreft kwaliteitsbewaking. Door de globalisering zijn er verschillende kwaliteit managementsystemen bijgekomen waar rekening mee gehouden moet worden. Door een aantal grote kwaliteitsschandalen zijn bedrijven zich meer en meer bewust van de ketenaansprakelijkheid. Daardoor zijn organisaties constant aan het innoveren op het gebied van kwaliteit en is kwaliteit meer opgenomen in de dagelijkse gang van zaken.

QTC Recruitment en kwaliteitsbewaking

Ook binnen QTC Recruitment zijn wij constant bezig met innovaties op het gebeid van kwaliteit. Wij gaan alleen voor de allerhoogste kwaliteit. De managing partners van QTC hebben de organisatie zo opgezet dat kwaliteit centraal staat en in de praktijk ten alle tijden wordt gewaarborgd. Hiervoor hebben zij een tool ontwikkeld, een persoonlijk assessment en biedt QTC Recruitment een garantie van negen maanden. Onze slogan is niet voor niets: “Do it right the first time, every time.”

Wij bieden allerlei verschillende functies in de kwaliteitssector van de life sciences industrie. Zoals de functie van metrologie manager, het doel van deze functie is het onderzoeken van gegevens over productie, processen en het kwaliteitsmanagement systeem en het voorstellen van verbeteringen. Andere functies zijn QA/QC manager of QA/QC medewerker. Een QA/QC manager richt zich op alle kwaliteitsvoorwaarden en of de producten of diensten voldoen aan deze voorwaarden. Een andere taa is het zorgen dat de productielijnen vloeiend lopen en het juiste resultaat voor de werkgever gegenereerd wordt. Het verschil tussen manager en medewerker binnen deze functie zit in het verschil van autoriteit en toezicht. Een gekwalificeerd persoon is verantwoordelijk voor het beheer van alle fabrikanten en de certificering van producten. Ook hebben we regelmatig de functie van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu (KGVM) manager beschikbaar. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het analyseren en rapporteren van problemen en het in de gaten houden van de implementatie van veiligheidsprocedures. Ten slotte een validatie ingenieur die houdt zich bezig met het monitoren, plannen en implementeren van de validatie strategieën in bijvoorbeeld de medical devices sector.

Solliciteer hier

Laat uw sollicitatie achter door te drukken op de onderstaande knop

Solliciteren 

 

Open chat