Meld je nu aan voor het Seminar over de Wet Arbeidsmarkt in Balans!

WAB

Op donderdag 31 oktober aanstaande organiseren Van Till advocaten en QTC Recruitment een seminar over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), de ingrijpende wet die per 1 januari 2020 in werking zal treden. Tijdens dit seminar behandelen we de invloed die de WAB op de life sciences industrie en hoe je hier als organisatie het beste mee om kunt gaan. Je kunt je nu aanmelden!

Weet jij al wat de WAB precies inhoudt en wat dit zal gaan betekenen voor jouw organisatie? Weet je bijvoorbeeld al dat er een wettelijk onderscheid zal komen tussen uitzendovereenkomsten en payrollovereenkomsten? En dat de regelgeving omtrent het ontslagrecht zal wijzigen? In het seminar zullen wij de vragen die deze wet oproept beantwoorden. Van MKB’ers tot multinationals die actief zijn in de life sciences industrie, de WAB zal invloed hebben op iedereen. Meld je nu aan, er zijn maar 16 plekken!

Op 31 oktober zullen Radboud Klazinga (Partner Van Till advocaten), Jord Teeuwen (Managing Partner QTC Recruitment) en een HR professional van een toonaangevende life science organisatie de WAB en het effect hiervan op de life sciences industrie vanuit een arbeidsrecht, recruitment en een organisatorisch oogpunt bespreken. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere het effect van de WAB op jouw flexibele schil, het wettelijke onderscheid tussen uitzendovereenkomsten en payrollovereenkomsten en de veranderingen ten opzichte van de ketenregeling. Daarnaast zal worden besproken wat voor effect deze veranderingen op jouw strategische personeelsplanning zullen hebben.

Na de presentaties is er een interactieve discussie. We sluiten het seminar af met een aansluitende borrel.


Seminar details:

Datum: donderdag 31 oktober 2019

Locatie: De Lairessestraat 131-135, 1075HJ in Amsterdam

Sprekers: Radboud Klazinga, Jord Teeuwen en een HR professional van een toonaangevende life science organisatie


Programma:

15:00 uur: Inloop

15:30 uur: Interactieve presentatie over het effect van de Wet Arbeidsmarkt in Balans op de life science industrie

16:45 uur: Discussie

17:15 uur: Afsluitende borrel


Wacht niet langer en meld je nu aan voor het seminar over de Wet Arbeidsmarkt in Balans! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Matthijs Roël (naar: m.roel@qtcrecruitment.com) met jouw naam, functie, bedrijf, contactgegevens en met hoeveel collega’s je wilt komen.

Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us.

 

Contact us 
Share on Social Media
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by