Research and Development (R&D), Onderzoek en Ontwikkeling (R&D)

Onderzoek en ontwikkeling (R&D)

De mensen die werkzaam zijn in de onderzoek en ontwikkeling sector, in het Engels afgekort als R&D, zijn verantwoordelijk voor de verbetering van bestaande procedures en producten of voor de ontwikkeling van nieuwe procedures en producten. Kortom, R&D helpt organisaties te innoveren en te groeien. Dit is essentieel voor organisaties en kan leiden tot een betere concurrentie positie.

Onderzoek en ontwikkeling is verantwoordelijk voor het verlengen van het menselijk leven, genetische aanpassingen in dieren en planten, planten resistent maken voor ziektes, etc. Deze ontwikkelingen komen echter niet zonder kosten. Het duurt soms rond de vijftien jaar voor biotechnologie en farmaceutische organisaties om een nieuw medicijn op de markt te krijgen. R&D vereist sterke wetenschappelijke kennis en daarnaast is het belangrijk dat de onderzoekers voorbij hun eigen expertise kunnen kijken. Taken van R&D-medewerkers kunnen productonderzoeken zijn, maar ook productontwikkelingen, bijwerken van bestaande producten en kwaliteitscontroles. Het overtuigen van investeerders, interne commissies en project teams is bepalend voor de financiering van een onderzoek en de carrière van een R&D-onderzoeker.

QTC Recruitment en onderzoek en ontwikkeling

QTC Recruitment is altijd succesvol geweest in het plaatsen van R&D specialisten vanaf een startersfunctie tot aan meer senior of leiderschapspositie. Onze opdrachtgevers in de life sciences industrie zoeken vaak kandidaten in de onderzoek en ontwikkelingssector. Voorbeelden van posities die we onlangs hebben ingevuld zijn: een applicatiemanager die is verantwoordelijk voor software en systeem upgrades. Taken kunnen verschillen tussen het bepalen of computersystemen in het bedrijf up-to-date zijn tot het onderhouden van netwerken en computerbeveiligingen. Als flavorist versterk je natuurlijke smaken en houd je je bezig met het creëren van nieuwe smaken. Je zult veel kennis nodig hebben over aroma’s, essentiële oliën en botanische extracten. Een R&D coördinator ontwikkelt industrieel relevant onderzoek en maximaliseert de efficiëntie binnen het bedrijf. Ten slotte een R&D manager, een R&D manager leidt ontwikkelingsprojecten, zorgt voor co-efficiëntie en werkt nauw samen met productmanagers om de kosten en klantgerichtheid te garanderen. R&D managers zijn op de hoogte van actuele trends, veranderingen in de regelgeving en ontwikkelingen die van belang zijn voor de producten van de organisatie. Wilt u meer informatie over deze of andere vacatures van QTC Recruitment in R&D hebben, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Solliciteer hier

Laat uw sollicitatie achter door te drukken op de onderstaande knop

Solliciteren 

 

Open chat