Header intern

Opdrachtgevers

De specialiteit van QTC Recruitment is, al een decennia lang, het werven en selecteren van de beste kandidaten voor veeleisende posities in een competitieve arbeidsmarkt. Door jaren ervaring in de life sciences industrie heeft QTC Recruitment een sterk en langdurig netwerk opgebouwd van gerenommeerde professionals. QTC staat voor quality, time en costs, hierop maken wij voor jou als opdrachtgever het verschil.

Gegarandeerde kwaliteit

Door een unieke combinatie van diensten biedt QTC Recruitment een search proposal met gegarandeerd kwaliteit. Als enige recruitment bureau in de life sciences industrie bieden wij een plaatsingsmodel met 100% succesgarantie. Binnen een afgesproken tijdsperiode leveren wij tenminste drie kandidaten aan die het beste passen bij de desbetreffende vacature. Lukt dit ons niet, dan krijg jij als opdrachtgever de startfee terug. Als een permanente plaatsing, verzorgd door QTC Recruitment, wordt beëindigd binnen de eerste negen maanden en wij niet in staat blijken de vacature binnen een maand opnieuw in te vullen, betalen we de volledige fee terug. Dankzij ons plaatsingsmodel met 100% succesgarantie is dit gelukkig nog nooit voorgekomen. Ook betaal je als onze opdrachtgever de fee niet als je in de eerste maand aangeeft niet blij te zijn met een nieuwe freelancer. De garantievoorwaarden zijn bij QTC Recruitment dan ook de gunstigste van de hele life sciences industrie.

Daarnaast voldoen QTC Recruitment’s kandidaten écht aan de functie-eisen van een vacature. De kandidaten zijn door ons gecheckt en komen uit een speciaal opgebouwd netwerk, dat we voortdurend uitbreiden op bijvoorbeeld exclusieve bijeenkomsten, door headhunting en op basis van referenties. Dit betekent ook dat wij de referenties van kandidaten natrekken en een pre-employment screening uitvoeren die de integriteit en betrouwbaarheid van een toekomstig medewerker vaststelt. Tot slot zijn onze consultants ervaren en gedreven om oplossingen en services te bieden, ze zijn 24/7 bereikbaar en altijd bereid om dat extra stapje te zetten.

Ons search proposal bevat de volgende opties, zonder bijkomende kosten:

  • Tijdens de beginfase, een uniek matching algoritme die de soft skills en de persoonlijke klik tussen een kandidaat en een toekomstig manager vaststelt – beslissende factoren in 40% van alle aannames.
  • Tijdens de middenfase, een beoordelingsprocedure die zorgt voor een objectieve beoordeling van persoonlijkheid in vergelijking met een bedrijfsprofiel en -cultuur. Dit resulteert in een toename in aantal matches.
  • Tijdens de laatste fase, onze trainingsfaculteit QTC Academy, QTC Academy verbetert de competenties en totale waarde van een aangenomen kandidaat voor uw bedrijf.

Efficient tijdsgebruik

Onze kandidaten presenteren wij op de manier die het beste werkt voor de opdrachtgever. Wij stemmen ons plaatsingsmodel dan ook af op de (drukke) agenda van een opdrachtgever. Mocht het nodig zijn, kunnen wij binnen 48 uur na het eerste contact kandidaten plaatsen. Bovendien biedt QTC Recruitment ook extra diensten zoals payrolling en administratie, afhankelijk van de behoeften en wensen van de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers tijd besparen, daar gaat het ons om.

Transparante kosten

De kostenstructuur van QTC Recruitment is concurrerend en transparant. Dankzij onze grote kennis van de life sciences industrie, maken we altijd de beste match tussen marktconforme salarissen en tarieven en de opdrachtgever’s budget. En wij zien onze vergoedingen als beloning van een succesvolle samenwerking, niet als ons enige doel.

 

Ben je geïnteresseerd in hoe wij jou verder kunnen helpen bij het werven en selecteren van passende kandidaten? Of wil je een vrijblijvend gesprek over hoe wij je op een andere manier kunnen ondersteunen met personeelsvraagstukken? Klik dan HIER!

Neem contact met ons op

Weten wat QTC Recruitment voor jou kan doen? Neem contact met ons op.

 

Contact 

 

Open chat