OVER ONS • LEER ONS KENNEN

Hester Offerman

Junior HR Business Partner

"Ik werk graag met ambitieuze mensen, met een can-do mentaliteit"

Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog zet ik mij in om een ​​(werk)omgeving te creëren waar mensen kunnen gedijen. Ik help anderen graag hun passie te laten vinden en activeer hen om zichzelf te ontwikkelen. Mijn achtergrond als projectmanager komt hierbij goed van pas, waarbij ik verandermanagement, people management en het effectief inrichten van processen combineer. De belangrijkste factor in mijn carrière is ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat anderen zich volledig op hun werk kunnen concentreren.

Recruitment werkt precies hetzelfde, wij nemen het werk uit handen van onze klanten, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business en zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een geschikte professional om de klus te klaren. Het leveren van een service van wereldklasse om onze klanten te ontzorgen, vereist (en toont) onze gretigheid om de perfecte match te vinden.

Gemotiveerd en betrokken

Als werknemer is het vinden van een organisatie en een functie die past bij jouw behoeften en waarden zo'n cruciale stap om gelukkig te zijn met je baan en gemotiveerd en toegewijd te zijn om te presteren. Het geeft veel voldoening om onze recruiters te kunnen ondersteunen om dit voor zichzelf en voor anderen mogelijk te maken.

Het team van QTC Recruitment is zo'n energieke groep mensen. Ik werk graag met ambitieuze mensen, met een ‘can-do’-mentaliteit. Streven naar de beste variant die zij zelf kunnen zijn, doelen stellen en eigenaarschap nemen om deze te bereiken. Als HR-professional wil ik anderen uitdagen hetzelfde te doen.

Zeer inspirerend

Deel uitmaken van een organisatie die waarde creëert in de Life Science is heel inspirerend. Hoe fijn is het om als je aan het eind van de dag klaar bent, precies te weten wat jouw werk heeft bijgedragen aan het leven van een ander? Elk succesverhaal bij QTC Recruitment draagt ​​direct bij aan innovaties in levensreddende industrieën.

Onze medewerkers maken het verschil in deze wereld. Hun impact op ons dagelijks leven wordt elke dag groter. Om hun werk bij te kunnen houden, moeten we keer op keer wereldklasse leveren. Ervoor zorgen dat wij de beste zijn, zodat zij dat ook kunnen zijn. Dit drijft mij om altijd die extra mijl te maken. En als je de resultaten ziet, is het het elke keer waard!

Consultant profile image