About us

Over ons

 

QTC Recruitment is een recruitment organisatie, die in november 2014 is opgericht door Hans Dijkstra en Jord Teeuwen. Zij zijn samen gegaan met Mark Plessius van Qura, in mei 2016. Hans, Jord en Mark hebben allen meer dan tien jaar internationale ervaring in het recruitment vak en een groot Europees netwerk van gerenommeerde werkgevers en specialisten in de life sciences industrie. Hierdoor hebben zij een plaatsingsmodel kunnen ontwikkelen die garant staat voor 100% succes. Voor Hans, Jord en Mark is dit plaatsingsmodel, in combinatie met een directe en persoonlijke aanpak, de sleutel tot succes in het vinden van gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende posities in een competitieve arbeidsmarkt.

QTC staat voor quality, time en cost, hierop maken wij het verschil. Op basis van ons grote netwerk kunnen wij een plaatsingsmodel bieden die zo uniek is dat wij garanderen dat als een permanente plaatsing binnen negen maanden stopt en wij geen gepaste vervanger kunnen leveren, wij onze opdrachtgever de hele vergoeding terug betalen. Deze kwaliteitsgarantie biedt geen enkel ander recruitment bureau in de life sciences industrie. Wij leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijd en tegen een concurrerend tarief. Leveren wij niet binnen de afgesproken tijd dan betalen wij de initiële vergoeding terug. Bovendien zijn wij in staat om binnen 48 uur na het eerste contact kandidaten aan te leveren, indien dit nodig mocht zijn. Wij zien onze vergoedingen als beloning voor een succesvolle samenwerking, niet als ons enige doel.

Daarnaast is QTC Recruitment bijzonder transparant in alle communicatie met zowel opdrachtgevers als kandidaten. We beperken verstoringen tot een minimum en zijn er vooral op gespitst toegevoegde waarde te bieden.

QTC Recruitment biedt dienstverlening op maat overal in Europa aan voor de verschillende sectoren van de life sciences industrie. De grootste focus ligt op de medical devices, biotechnologie en food (sciences) sectoren, maar daarnaast werkt QTC Recruitment actief in de farmacie, chemische industrie, de FMCG en met klinische onderzoek organisaties. Wij zijn een betrouwbare recruitment partner voor de volgende disciplines in de life sciences industrie:

 

Onze missie is om service van wereldklasse te leveren en om inspiratie en innovatie in recruitment te bieden aan onze klanten, kandidaten en werknemers.

De bijbehorende visie is het leveren van deze service van wereldklasse aan de niche sectoren waarop onze hoofdfocus ligt en om de beste en het meest integere recruitment bureau te worden voor onze klanten, kandidaten en werknemers. Met onze specifieke marktbenadering en onze kennis kunnen we services en voorzieningen zo effectief en efficient mogelijk leveren en onderhouden.

De kernwaarden van QTC zijn kwaliteit, integriteit, efficiëntie en service.

 

Dit is waar wij iedere dag voor werken! Wij noemen dit: Service van wereldklasse!

Do it right the first time, every time!

Neem contact met ons op

Weten wat QTC Recruitment voor jou kan doen? Neem contact met ons op.

 

Contact 

 

Open chat