Together with partners to success

Partners

QTC Recruitment is graag uw one-stop-shop en uw strategische partner voor al uw personeel uitdagingen.

QTC Recruitment breidt zijn netwerk, specialisaties en middelen voortdurend uit, met als doel onze partners een flexibel pakket aan diensten te kunnen bieden, afgestemd op onze partners’ behoeften. Zoals:

Exellior is een trainingsbureau dat gespecialiseerd is gedragsverandering. De trainers helpen u om natuurlijk gedrag effectief in te zetten, zodat u resultaten boekt.

Bij Exellior geloven we dat iedereen zelf in de hand heeft hoe anderen op hem of haar reageren. Hoe zorg ik ervoor dat mijn doelen worden bereikt? En hoe zet ik collega’s, klanten en andere belanghebbenden in om mij daarbij te helpen?

Zulke vragen kunnen op ieder niveau binnen de organisatie ontstaan. Wij trainen u om effectief antwoord te geven.

www.exellior.com

logo_exellior_50

 

 

De QTC Academy is mede mogelijk gemaakt door Successin1day.com. Dit trainingsinstituut verbetert competenties van kandidaten en hun totale waarde aan het bedrijf. De eendaagse training die zich richt op specifieke onderwerpen helpt hen om geleerde theorie bij het bedrijf in praktijk te brengen.

www.successin1day.com 

Screen Shot 2015-09-28 at 10.00.55

In FlexAssessment werken drie ervaren, onafhankelijke assessmentpsychologen samen: Geja Tas, Jane Kim en Saskia van der Weijden. FlexAssessment biedt ondersteuning bij recruitment en loopbaanontwikkeling.

Assessments zijn een beproefde aanvulling op het recruitmentproces en vergroten de kans dat een geselecteerde kandidaat een match is voor uw bedrijf en bedrijfscultuur. Op www.flexassessment.nl ziet u hoe wij uw bedrijf het beste van dienst kunnen zijn!

FlexAssessment-logo@2x

 

 

HEXACO is een software tool die een nieuwe dimensie toevoegt aan het selectieproces. Meestal zie je pas aan het einde van het selectieproces of er een persoonlijke klik is met de kandidaat. Als het dan blijkt dat het tussen de manager en de potentiële nieuwe werknemer niet klikt, is er al veel tijd, geld en energie verspild. Door het gebruik van onze HEXACO test, is het nu mogelijk om hier tijdens de eerste selectie al achter te komen. Hierdoor bent u in staat om een prognose over de persoonlijke klik tussen de manager en de kandidaat te maken voordat het eerste interview plaats vind. Dit voorkomt onnodige interviews en blijft er meer tijd over voor passende kandidaten.

https://assessment.career/

Dune is gespecialiseerd in communicatie en marketing, zowel offline als online. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we met recht zeggen dat we een ervaren speler zijn. We zijn een allround advertentie- en marketingbureau en bieden complete, crossmediale communicatietools, van marketingstrategie tot website. Bijvoorbeeld recruitmentwebsites — met alles wat nodig is in deze specifieke branche: vindbaarheid, navigatie, meetbaarheid, inzicht in bezoekersgedrag en integratie in social media.

Kortom, wij weten wat u zoekt. U heeft een concept, bedrijf of idee? Wij realiseren graag uw ambities.

www.dune.nl

logo_dune

 

 

HR Bureau is based in Amsterdam and provides HR services specifically for small and medium sized businesses. We’re specialized in being an outsourced HR department and help setting up all HR policies and procedures which are needed when having a company in the Netherlands.

Our services start with a monthly “basic” HR subscription, including your administrative HR needs such as, personnel and salary administration. From there we will support the business when needed on every level, e.g. supporting with absence management, compensation and benefits policies, dismissal procedures etc. or making an employee handbook, contracts, letters etc.

It’s our mission to show SMB in the Netherlands the added value of HRM in an understandable and practical way and profit from the expertise HR specialists have.

In short we are your one stop shop HR department.

www.hrbureau.nl

Screen Shot 2015-10-23 at 10.38.26

IFAA staat voor enthousiaste, gedreven en ervaren professionals. We werken samen met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen en een sterk kwaliteitsbewustzijn. Open en eerlijk, direct en duidelijk.

We hebben een gevarieerd klantenbestand aan MKB-bedrijven: van starters tot door de wol geverfde ondernemers, van zelfstandigen tot prestigieuze middelgrote organisaties. Een flink deel van onze klanten heeft een sterke internationale oriëntatie.

www.ifaa.nl

ifaa_logo-ba593fe69ae50cf59e51a84cbb6a73c8

Wanneer een professional niet in aanmerking komt als zelfstandig ondernemer, is er de mogelijkheid om een 100% risicovrije én transparante ​​arbeidsovereenkomst via Source aan te bieden. Source verzorgt het contract, uitbetaling van het salaris en alle overige administratie . Als specialist op dit gebied zijn we goed op de hoogte van de meest recente wetgeving en geven gericht en goed advies over uw inhuursituatie. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat onze klanten kunnen doen waar zij goed in zijn. We voorzien u graag van meer informatie over onze payroll-oplossingen.

http://source.eu/

Screen Shot 2015-09-28 at 10.16.56

 

Volgt binnenkort. Neem vooral contact op met Jord Teeuwen als u vragen hebt: +31(0)23-7548660.

Volgt binnenkort. Neem vooral contact op met Jord Teeuwen als u vragen hebt: +31(0)23-7548660.

Of het nu gaat om het leveren van extra capaciteit, outsourcing of het optimaliseren van uw externe inhuur: Source is uw partner . In 25 jaar tijd zijn we uitgegroeid van een klein bedrijf met een lokale focus tot een internationale organisatie met vestigingen in Nederland , België en Luxemburg en een notering aan de beurs ( NYSE Amsterdam) . We vinden de juiste professional voor de juiste opdracht en houden daarbij de behoeften van onze opdrachtgevers en die van de professionals in het oog. Zo bieden we toegevoegde waarde voor beide partijen. Daarnaast optimaliseren we het wervingsproces met onze MSP oplossing en zijn we expert als het gaat om compliancy , 100% risicovrij huren en transparantie.

Benieuwd wat Source voor uw organisatie kan betekenen?

http://source.eu/

Screen Shot 2015-09-28 at 10.16.56