Together with partners to success
Together with partners to success

Partners

QTC Recruitment is graag uw one-stop-shop en uw strategische partner voor al uw personeel uitdagingen.

QTC Recruitment breidt zijn netwerk, specialisaties en middelen voortdurend uit, met als doel onze partners een flexibel pakket aan diensten te kunnen bieden, afgestemd op onze partners’ behoeften. Zoals:

FlexAssessment

In FlexAssessment werken drie ervaren, onafhankelijke assessmentpsychologen samen: Geja Tas, Jane Kim en Saskia van der Weijden. FlexAssessment biedt ondersteuning bij recruitment en loopbaanontwikkeling.

Assessments zijn een beproefde aanvulling op het recruitmentproces en vergroten de kans dat een geselecteerde kandidaat een match is voor uw bedrijf en bedrijfscultuur. Op www.flexassessment.nl ziet u hoe wij uw bedrijf het beste van dienst kunnen zijn!

Logo FlexAssessment

Successin1day.com

De QTC Academy is mede mogelijk gemaakt door Successin1day.com. Dit trainingsinstituut verbetert competenties van kandidaten en hun totale waarde aan het bedrijf. De eendaagse training die zich richt op specifieke onderwerpen helpt hen om geleerde theorie bij het bedrijf in praktijk te brengen.

www.successin1day.com 

 

Logo Successin1day

Exellior

Exellior is een trainingsbureau dat gespecialiseerd is gedragsverandering. De trainers helpen u om natuurlijk gedrag effectief in te zetten, zodat u resultaten boekt.

Bij Exellior geloven we dat iedereen zelf in de hand heeft hoe anderen op hem of haar reageren. Hoe zorg ik ervoor dat mijn doelen worden bereikt? En hoe zet ik collega’s, klanten en andere belanghebbenden in om mij daarbij te helpen?

Zulke vragen kunnen op ieder niveau binnen de organisatie ontstaan. Wij trainen u om effectief antwoord te geven.

www.exellior.com

 

Logo Exellior