QTC Recruitment

Pride, Inclusie en Diversiteit

Pride, Inclusie en Diversiteit

 

In de maand waarin Pride, Inclusie en diversiteit centraal staan, vindt QTC Recruitment het belangrijk om hierbij stil te staan. Onze organisatie wordt namelijk gekenmerkt door deze waarden. Wij hebben een open blik naar de wereld en respecteren eenieder zoals deze in het leven staat. In onze organisatie is ruimte voor elke levensopvatting.

 

Voel jij je thuis in een organisatie die deze waarden onderschrijft? Wil jij daarnaast een baan die betekenisvol kan zijn en kan bijdragen aan de waardevermeerdering in de Life Science industrie – en hierdoor in het welzijn van mensen? Dan kan QTC Recruitment de organisatie zijn waar jij op je plaats kan zijn en kan groeien.

 

Creating value

Wij noemen dat ‘Creating value in Life Science’. Iets wat terugkomt in de manier van werken van iedere consultant in ons bedrijf. Op elk persoonlijk profiel van onze consultants lees je wat ‘Creating value in Life Science’ voor hen persoonlijk betekent. Ben je benieuwd naar de vacatures die beschikbaar voor je zijn? Klik dan hier of lees eerst nog even verder over wie wij als organisatie zijn en klik hier.

Verder geïnteresseerd in hoe wij Creating value in Life Science verder in de praktijk brengen? Klik hier als:

Werkgever
Professional