World class service

Service van wereldklasse

Onze business propositie is dat we in kwaliteit, tijd en kosten willen uitblinken, gebaseerd op de Japanse bedrijfsfilosofie van Gemba en Kaizen. “Kaizen” staat voor continue verbetering van arbeidsprocessen en persoonlijke efficiëntie. “Gemba” betekent “Echte plek” daarmee wordt de werkplek bedoeld. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze processen om jou iets te bieden wat uniek is in de life sciences industrie, een service van wereldklasse.

Ons uitgebreide netwerk in de life sciences industrie van toonaangevende werkgevers en specialisten in Europa zorgt ervoor dat wij een garantie van 100% kunnen bieden voor elke retained search die we doen. Een retained search betekent dat er een initiële betaling gedaan wordt wanneer wij met onze search proposal aan de slag gaan. Opdrachtgevers krijgen hiermee 100% garantie dat wij op zijn minst drie relevante en matchende kandidaten voor gaan stellen die de klant wilt interviewen, binnen de afgesproken tijdsperiode en tegen een concurrerende prijs. Indien nodig zelfs na 48 uur na het eerste contact. Lukt dit niet dan krijgt de opdrachtgever zijn geld terug. QTC Recruitment wilt hiervan de standaard maken, oftewel een “Service van wereldklasse” leveren!

Voor service op wereldklasse is veel meer nodig dan alleen een perfect klant-relatiebeheer, snel en efficiënt handelen en een verzameling aan tools om online te zoeken, social media te volgen of op andere manieren informatie in te winnen. Onze service van wereldklasse houdt in dat wij een garantie van negen maanden bieden, als een door QTC Recruitment geplaatste permanente kandidaat binnen negen maanden stopt en wij niet in staat zijn een gepaste vervanger te leveren, betalen we de complete vergoeding terug. Daarnaast is onze kostenstructuur transparant en concurrerend. Wij zien onze vergoedingen als beloning voor een succesvolle samenwerking, niet als ons enige doel.

QTC Recruitment is er op gespitst meerwaarde voor onze opdrachtgevers en kandidaten te creëren. Samen met onze partners blijven we ons recruitment proces constant verbeteren. Onze service van wereldklasse bevat de volgende opties:

  • Tijdens de beginfase, een uniek matching algoritme die de soft skills en de persoonlijke klik tussen een kandidaat en een toekomstig manager vaststelt – beslissende factoren in 40% van alle aannames.
  • Tijdens de middenfase, een beoordelingsprocedure die zorgt voor een objectieve beoordeling van persoonlijkheid in vergelijking met een bedrijfsprofiel en -cultuur. Dit resulteert in een toename in aantal matches.
  • Tijdens de laatste fase, onze trainingsfaculteit QTC Academy, QTC Academy verbetert de competenties en totale waarde van een aangenomen kandidaat voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Weten wat QTC Recruitment voor jou kan doen? Neem contact met ons op.

 

Contact 

 

Open chat