Time, Tijd

Time

Onze business propositie is dat we in kwaliteit, tijd en kosten willen uitblinken, gebaseerd op de Japanse bedrijfsfilosofie van Gemba en Kaizen. “Kaizen” staat voor continue verbetering van arbeidsprocessen en persoonlijke efficiëntie. “Gemba” betekent “Echte plek” daarmee wordt de werkplek bedoeld. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze processen om jou iets te bieden wat uniek is in de life sciences industrie.

QTC Recruitment werkt altijd zo efficient mogelijk om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wat betekent dit voor jou als kandidaat of onze opdrachtgever?

Voordelen voor jou als kandidaat

Als onze kandidaat weet je altijd waar je aan toe bent, want wij werken met een duidelijk tijdspad. QTC Recruitment informeert jou helder en duidelijk over de vervolgstappen en feedback. Dit zorgt voor een soepel proces voor alle betrokkenen. Daarnaast wordt er snel actie ondernomen bij aantrekkelijke posities, zodat jouw kansen op een baan of opdracht worden vergroot.

Voordelen voor onze opdrachtgevers

Wij leveren relevante en matchende kandidaten aan binnen de afgesproken tijdsperiode. Als ons dit niet lukt, betalen we de opdrachtgever de initiële vergoeding terug. Onze kandidaten presenteren wij op de manier die het beste werkt voor de opdrachtgever. Wij stemmen ons plaatsingsmodel dan ook af op de (drukke) agenda van een opdrachtgever. Mocht het nodig zijn, kunnen wij binnen 48 uur na het eerste contact kandidaten voorstellen. Bovendien biedt QTC Recruitment ook extra diensten zoals pay-rolling en administratie, afhankelijk van de behoeften en wensen van de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers tijd besparen, daar gaat het ons om.

Open chat