GC/LC Analyst - Barendrecht

Functiegroepen: Quality/RA / QC/ Lab Analyst

Organisatie

Voor een internationale organisatie met meer dan 35.000 werknemers wereldwijd, zijn wij op zoek naar een GC/LC Analyst voor het laboratorium in Rotterdam. De organisatie houdt zich bezig met het uitvoeren van micro-biologische testen op verschillende voedselproducten in de retail industrie. Op dit gebied zijn zij marktleider.

Functie

Als GC/LC Analyst houd jij je bezig met het uitvoeren van laboratorium werkzaamheden, van monstervoorbehandeling tot en met analyse. Ook ben je zelfstandig bezig met het uitvoeren van projecten en het opstellen van de resultaten hiervan. Daarnaast onderhoud je de apparatuur in het laboratorium. Dit alles conform de kwaliteits- en milieusystemen en waar mogelijk verbeter je deze.

Functie-eisen

Ben jij die zelfstandige, energieke en creatieve GC/LC Analyst die wij zoeken? En heb jij het volgende profiel?

  • Minimaal HBO denkniveau (door opleiding of ervaring) en bij voorkeur een opleiding op het gebied van analytische chemie
  • Ervaring met het werken volgens ISO 17025
  • Affiniteit met GC en LC technieken
  • Voorkeur met kennis in de voedingsmiddelenindustrie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

Wil jij werken in een uitdagende omgeving in een ambitieuze en internationale organisatie met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het laboratorium? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sollicitatie

Heb je interesse en beschik jij over volledige beheersing van de Nederlandse taal? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens.

Brian Grolman
Associate Food Sciences

+31(0)6-12126704
+31(0)23-7548660
b.grolman@qtcrecruitment.com

Solliciteren
Share on Social Media

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us. 
Contact us 
Share on Social Media
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by