Patiënt Recruiter - Leeuwarden

Vacancy information

Publication date:November 21 2019
Employment type:Permanent
Sector:Pharmaceutical
Function Group:Clinical Research

Organisatie

Deze organisatie in de province Friesland is een klinische onderzoeksorganisatie die een belangrijk onderdeel is binnen internationaal geneesmiddelenonderzoek. Dit doen zij door met betrekking tot verschillende ziektebeelden (onder andere Alzheimer en Parkinson) de gezonde en patiëntenpopulatie te onderzoeken. Hiervoor hebben zij meerdere onderzoekslocaties tot hun beschikking waaronder de locatie in Leeuwarden. De patiëntenpopulatie is van wereldbelang met betrekking tot het onderzoek en deelnemers binnen deze groep dienen geworven te worden. Hier kom jij bij kijken, want hiervoor zoeken wij een Patient Recruiter.

Functie

Het zal jouw taak zijn via (medische) specialisten deze deelnemers te werven. Dit doe je door deze specialisten te informeren en adviseren over de onderzoeken en de deelname eraan.

Idealiter neem je een bestaand netwerk aan (huis)artsen in Noord-Nederland mee, je engageert deze en gaat de samenwerking aan teneinde deelnemers voor de onderzoeken te werven. Omdat er veel betrokkenen zijn, waaronder familie en naasten, is de juiste aanpak van wezenlijk belang. Daarom werk je samen met de Project Manager Patient Recruitment om de juiste strategie uit te werken.

In deze uitdagende rol zul je dus veel op pad zijn om relaties aan te gaan en uit te bouwen met de artsen en patiënten, je zal de organisatie vertegenwoordigen als het “gezicht van het onderzoek” en dus de onderzoeken succesvol laten zijn.

Functie-eisen

Bovenaan in de rol van Patient Recruiter staat te allen tijden de patient, want zonder hem/haar is er immers geen onderzoek. Jij bent je hiervan bewust en weet dit over te brengen aan deze belangrijke deelnemer aan het onderzoek.

Hierbij zijn goede communicatie, overtuigingskracht, empathie en het goed kunnen luisteren de sleutels tot een succesvolle uitvoering van deze rol.

Daarnaast zijn het bijhouden van een strakke planning en goed agenda-management onontbeerlijk, want alle onderzoeken zijn aan deadlines gebonden. Dit kan je positief beïnvloeden door het netwerk wat je preferabel al hebt goed te activeren en uit te breiden.

Onze ideale kandidaat heeft daarom ook bij voorkeur minimaal een (para)medische studie afgerond op hbo-niveau.

Aanbod

Omdat we niet genoeg kunnen benadrukken dat de rol van Patient Recruiter een rol is waarbij de mens centraal staat en hierbij, los van de deadlines, het houden van strakke “kantoortijden” van ondergeschikt belang is, biedt de organisatie veel flexibiliteit.

Dit toont zich onder andere in de mogelijkheid deze rol voor 40 of 32 uur per week te mogen uitvoeren en het gegeven dat deze rol prima op andere locaties, zoals bijvoorbeeld vanuit huis, uitvoerbaar is.

Hiernaast is een goed salarispakket met uitstekende secundaire voorwaarden aanwezig

Sollicitatie

If you are interested in this job, or in similar ones, please feel free to contact me directly.

Martin van der Velden
Principal Associate Biotech/Pharma

+31(0)6-83656209
+31(0)23-7548660
m.vandervelden@qtcrecruitment.com

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us. 
Contact us
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by