Senior QA Manager - Rotterdam

Vacancy information

Publication date:July 02 2020
Employment type:Permanent
Sector:Pharmaceutical
Function Group:Quality/RA

Functiegroepen: Quality/RA / QA Manager

Organisatie

Voor een organisatie die geneesmiddelen ontwikkelt en produceert in Nederland, zijn wij opzoek naar een Senior QA Manager. In ruim 25 jaar hebben ze als familiebedrijf een team gevormd waarmee ze het juiste medicijn tijdig aan de juiste patiënt leveren. Van grondstof tot medicijn en alles daar tussenin. Ze hebben ruim 350 specialisten & generalisten op allerlei gebieden: onderzoek, ontwikkeling, registratie, productie, verpakken, analyse, logistiek, kwaliteit, planning, technische dienst en voor alle ondersteunende afdelingen. Samen hebben ze het allemaal in eigen hand. Iedere medewerker vormt een cruciale schakel in het behalen van hun doelen. Deze organisatie stimuleert haar medewerkers om zich persoonlijk, inhoudelijk en in hun loopbaan continue te ontwikkelen, zodat ze samen verder kunnen groeien. Medewerkers beschrijven een organisatie die zich kenmerkt als een betrokken, nuchter en gezond bedrijf met een open sfeer.

Functie

Wij zoeken een Senior QA Manager die samen met de organisatie onder andere de inspecteurs van bijvoorbeeld Anvisa en de FDA welkom wil heten.

Als geneesmiddelen productiebedrijf wordt de klantenkring steeds internationaler en steeds veeleisender. De persoon waar we naar op zoek zijn gaat met hen zorgen dat hun producten over de hele wereld kunnen worden afgezet, passend bij de investeringen die ze de afgelopen jaren in hun faciliteiten hebben gedaan en de komende jaren zullen blijven doen. Daarom zoeken we een Senior QA Manager met ruime ervaring en voldoende senioriteit om binnen de Q-organisatie (ruim 100 man) invulling te geven aan verdere internationalisering. Ze gaan zich stap voor stap voorbereiden op inspecties van onder andere Anvisa en de FDA.

Wat ga je doen?

Naast de dagelijkse verantwoordelijkheid voor kwaliteitsborging binnen de organisatie, adequate implementatie van wet- en regelgeving en de operationele verantwoordelijkheid van het al of niet vrijgeven, verwachten ze en bieden ze veel projectwerk. Projecten om het kwaliteitssysteem te verbeteren, zoals verdere digitalisering maar zeker ook projecten rondom de invoer van nieuwe toedieningsvormen en uitbreiding van de productie faciliteiten.

Je gaat direct leiding geven aan een team van 17 man en je rapporteert aan de Directeur Kwaliteitszaken. Ondersteuning voor je werk zal komen van de afdelingen die je mag verwachten in een professionele Q-organisatie. Ze bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden in een no-nonsense omgeving. Ze hebben hun medewerkers en hun ontwikkeling hoog in het vaandel en dat gaat voor jou ook gelden. Naast ontwikkeling hebben zij ook oog voor vitaliteit.

Functie-eisen

We vragen overtuigingskracht van je in woord en daad. Je staat voor je mensen en je wordt gesteund door de omgeving. Ze bieden ruimte voor jou en jouw ideeën. Ze bieden je een prachtige kans om samen een puur Nederlands geneesmiddelen productiebedrijf verder te ontwikkelen.

De ideale kandidaat heeft een WO opleiding farmacie of life science. Daarnaast ruime ervaring (minimaal 8 jaar) in bij voorkeur de generieke farmaceutische industrie in de functie van Qualified Person (QP) en aantoonbare leidinggevende ervaring. Tenslotte uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wat kan de organisatie bieden?

  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op fulltime basis
  • Geen premies voor jou, de werkgever betaalt de volledige premie voor jouw pensioen
  • Het maakt niet uit waar je woont, iedere medewerker krijgt reiskostenvergoeding
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. De generalisten en specialisten krijgen de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, opleidingen of coaching
  • In het kader van een gezonde bedrijfscultuur organiseren ze, na werktijd, op dinsdag bootcamp en op donderdag yoga

Sollicitatie

Als je deze vacature interessant vindt of vergelijkbare rollen zoekt, neem dan graag contact met mij op en solliciteer op de rol. Binnen 24u wordt er contact met je opgenomen.

Stijn Koehler
Sr Consultant Biotech/Pharma

+31(0)6-82400785
+31(0)23-7548660
s.koehler@qtcrecruitment.com

Solliciteren

Contact

To find out what QTC Recruitment can do for you, please contact us. 
Contact us
1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by