Working at QTC Recruitment Werken bij QTC Recruitment

Werken bij
QTC

Als snel groeiende organisatie en door het zetten van grote stappen naar nieuwe vormen van recruitment zijn wij constant op zoek naar nieuwe collega’s. Wij bieden volop persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een innovatieve werkomgeving. Bekijk hier al onze vacatures of laat een open sollicitatie achter.

QTC Recruitment is een jong en snelgroeiend recruitment bureau gevestigd in Zwanenburg, omgeving Amsterdam. Al decennia lang leveren wij succesvol maatwerk in de Europese life sciences industrie. Voor onze klanten vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies en voor onze kandidaten vinden wij de baan die het beste past. Door ons grote netwerk in de life sciences industrie kunnen wij een plaatsingsmodel bieden die 100% succesgarantie heeft.

Niemand wordt geboren als recruiter, dus leiden we jou goed op. Onze ervaren collega’s trainen en coachen je intensief. In ons team werk je nauw samen met andere jonge en getalenteerde specialisten. Zo maak je het gezellig op de werkvloer en haal je het maximale uit jezelf en elkaar. Wil jij een fundament leggen voor jouw carrière? Zie je het verschil tussen goed en beter? Zou je in een innovatieve omgeving willen werken? Je grenzen willen opzoeken? En wil jij jezelf persoonlijk verder willen ontwikkelen? Dan zoeken wij jou om met ons de uitdaging aan te gaan!

Wil je voor ons werken? Kijk dan eens bij onze interne vacatures of neem contact met ons op via +31(0)23 754 86 60Omdat wij een snelgroeiende organisatie zijn, is er ook regelmatig vraag naar andere functies. Laat gerust alvast een open sollicitatie achter.

 

QTC Recruitment Team

Solliciteer hier

Laat uw sollicitatie achter door te drukken op de onderstaande knop

Solliciteren 

 

1
Hello, how can I help you? I will answer you as soon as possible during working hours.

Press the WhatsApp button again...
Powered by