Working at QTC Recruitment Werken bij QTC Recruitment

Werken bij
QTC

Door onze groei en het zetten van grote stappen naar nieuwe vormen van recruitment zijn wij op zoek naar nieuw aanstormend talent. Wij bieden volop persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een uitstekende werkomgeving. Bekijk hier al onze vacatures.

QTC Recruitment is een jong en snelgroeiend recruitment bureau gevestigd in Zwanenburg, omgeving Amsterdam. Al decennia lang leveren wij succesvol maatwerk in de Europese life sciences industrie: wij werven en selecteren hooggespecialiseerde kandidaten voor veeleisende posities in een krappe arbeidsmarkt. Door ons grote netwerk in de life sciences industrie kunnen wij een plaatsingsmodel bieden die 100% succesgarantie heeft.

Niemand wordt geboren als recruiter, dus leiden we jou goed op. Onze ervaren collega’s trainen en coachen je intensief. In ons team werk je nauw samen met andere jonge en getalenteerde specialisten. Zo maak je het gezellig op de werkvloer en haal je het maximale uit jezelf en elkaar. Heb jij de juiste ambities? Zie je het verschil tussen goed en beter? En lijkt het jou daarnaast wel iets om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van recruitment? Bekijk hieronder dan onze openstaande vacatures of neem gerust contact met ons op +31(0)23 754 86 60.

Wil je ook voor ons werken? Kijk dan eens bij onze interne vacatures.

Solliciteer hier

Laat uw sollicitatie achter door te drukken op de onderstaande knop

Solliciteren