OVER ONS • LEER ONS KENNEN

Eda Günes

Associate | Biotechnology & Pharmaceuticals

"Deel uitmaken van een community die een gezamenlijke missie deelt om de gezondheid en het welzijn van individuen en gemeenschappen te verbeteren, is ongelooflijk lonend."

“Tijdens mijn bachelor marketing heb ik waardevolle ervaring opgedaan in marketing- en projectmanagement functies. Na mijn afstuderen ontdekte ik echter dat mijn ware passie ligt in het helpen van professionals om hun behoeften te verbinden met leven veranderende innovaties die door organisaties worden aangeboden.

Verschillende perspectieven

Dit is waar QTC Recruitment om de hoek komt kijken en mij een dynamische en uitdagende werkomgeving biedt waar geen dag hetzelfde is. Ik leer constant nieuwe dingen en doe kennis op vanuit verschillende perspectieven bij het werken met klanten. Bij QTC Recruitment bieden we gespecialiseerde expertise en een op maat gemaakt wervingsproces om te voldoen aan de specifieke vereisten van elke klant, zodat bedrijven toegang hebben tot een breed professioneel netwerk en de perfecte match voor hun organisatie kunnen vinden.

Waarde creëren in de biowetenschappen betekent voor mij dat ik de kans krijg om bij te dragen aan de ontwikkeling en levering van geavanceerde producten en diensten die een positieve invloed hebben op het leven van mensen. Werken in een sector die voortdurend in ontwikkeling is en de grenzen verlegt van wat mogelijk is in de gezondheidszorg, is echt inspirerend. Deel uitmaken van een gemeenschap van wetenschappers, onderzoekers, professionals in de gezondheidszorg en bedrijfsleiders die een gemeenschappelijke missie delen om de gezondheid en het welzijn van individuen en gemeenschappen te verbeteren, is ongelooflijk lonend.

Sterke relaties opbouwen

Van onze kernwaarden resoneert "we act as partners" het meest met mij. Ik ben er vast van overtuigd dat partnerschap draait om het opbouwen van sterke relaties met klanten. Bij QTC Recruitment waarderen we samenwerking en teamwerk, en onze bedrijfscultuur is gebouwd rond open communicatie en het aanmoedigen van werknemers om nauw samen te werken met klanten en partners om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Door ons te concentreren op het opbouwen van sterke relaties en een samenwerkingsbenadering om met klanten en andere belanghebbenden samen te werken, bevorderen we een cultuur van teamwerk, wederzijds respect en samenwerking waar alle betrokkenen baat bij hebben.”

Consultant profile image