GROWING and EVOLVING:

Verhuisd

Vind op Kaart
Avonturen

De volgende stap

QTC Recruitment groeit en evolueert voortdurend. We hebben de afgelopen jaren niet alleen ons bedrijf, maar ook ons personeelsbestand vergroot.

Met nog meer avonturen in het verschiet, hebben we de volgende stap gezet, een stap die past bij een organisatie van wereldklasse.

Ons streven naar groei en het stellen van een nieuwe industriestandaard heeft daarvoor een solide basis nodig. Daarom zijn wij verhuisd naar Amsterdam. Eerst en vooral om onze internationale partners en professionals beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast heeft ons ambitieuze en energieke team een inspirerende ruimte nodig om te co-creëren en samen te groeien.

Ons exacte adres is La Guardiaweg 68-92, Building B.

ambitieus

The Bright Offices

Op 19 april 2022 is QTC Recruitment haar nieuwe kantoor ingetrokken op de 11e en 12e verdieping in één van de imposante gebouwen van de Bright Offices, pal naast treinstation Amsterdam-Sloterdijk. We kijken er naar uit om samen van het uitzicht te genieten en je meer te vertellen over wat we met en voor je kunnen bereiken.

Groei

Wilt je weten hoe QTC Recruitment je kan helpen met je eigen bedrijfsgroei in Life Science? Kijk dan hier wat wij voor jou kunnen doen.