Maak kans op een

Kadobon van € 50,00 euro

Maak kans op een Amazon-kadobon van € 50,00 euro door als Life Science-professional lid te worden van de LinkedIn-communitypagina van QTC Recruitment óf nodig een andere professional hiervoor uit. Meer dan 30.000 volgers gingen je voor.

Maak nú kans

Doe mee

Omdat de LinkedIn-communitypagina van QTC Recruitment inmiddels 30.000 volgers heeft, willen wij de Life Science-professionals die deze community hebben helpen groeien, en andere vergelijkbare specialisten, graag iets teruggeven. Je krijgt de mogelijkheid om mee te delen met deze feestelijke mijlpaal en direct kans te maken op een aantrekkelijke prijs. Dit kan heel eenvoudig door andere Life Science-professionals uit te nodigen die deze community nog niet volgen.

Hoe win je?

Als volger maak je, samen met de aanstaande volger, kans op een Amazon-cadeaubon van € 50,00 euro. Om deel te nemen aan deze promotieactie en kans te maken om te winnen, hoef je alleen maar een andere Life Science-professional te vermelden die de communitypagina nog niet volgt. Vermeld die naam vóór 4 oktober in het commentaargedeelte van het promotiebericht op de communitypagina door het ‘@’-teken te gebruiken. En je hebt niet één kans, maar wel drie! Dus maak gebruik van je kans op de LinkedIn-communitypagina en klik hier.

Als je een prijs hebt gewonnen, nemen we contact met je op om de prijs per e-mail naar je toe te sturen. Er zijn voorwaarden zijn van toepassing op deze actie, dus lees ze door op de Voorwaarden-pagina.

 

Hoe werkt het voor jou?

Ontdek hoe deze community van 30.000 Life Science-professionals en -organisaties – als onderdeel van ons grotere netwerk – voor jou kan werken en klik op een van de twee onderstaande knoppen:

Vind jouw Professional

(Werkgevers)

Vind jouw Baan

(Professionals)