CREATING VALUE IN LIFE SCIENCE

Werken bij QTC Recruitment

Maak impact bij de Life Science recruiter met het grootste specialistische (online) netwerk van Noordwest-Europa. Jouw reis begint hier.

QTC logo icon WAT WIJ DOEN:

Creating value in Life Science

QTC Recruitment biedt staffing oplossingen voor interessante en vooruitstrevende organisaties in de Life Science industrie. Met een hechte, diverse en ambitieuze groep collega’s brengen wij de juiste professionals met de juiste organisaties in contact en hebben zo een positieve impact op de markt. Wij staan voor ondernemerschap, bieden snelle groei en een internationale scale-up omgeving. Met alle collega’s streven wij naar hetzelfde doel: Creating Value in Life Science.

QTC logo icon WAT WIJ BIEDEN:

  • Impact maken binnen een betekenisvolle industrie
  • Een cultuur waar ondernemerschap wordt gestimuleerd en beloond
  • Maandelijkse lunchclub, kwartaal- , jaarreizen en andere incentives
  • Persoonlijke ontwikkeling en snelle doorgroei
  • De QTC Academy en on-the-job-learning

Klant cases

Onze kernwaarden werken voor jou

Bij alles wat wij doen, volgen wij onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn zo’n beetje het DNA van de organisatie. Het doel ervan is jou structureel de beste Life Science recruitment ervaring te kunnen leveren. Daar staan wij voor:

QTC Logo

We are World-Class

Wij willen graag een nieuwe ‘industriestandaard’ neerzetten. Wij zoeken voortdurend de maximale grenzen van ons serviceniveau op. Altijd strevend naar de beste en meest duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers, professionals en collega’s.

We bring Energy

Onze passie voor de industrie stimuleert onze energie en enthousiasme in het werk dat wij doen. Wij slaan nooit een reden af om iets te vieren. Dit zorgt voor een vriendelijke en leuke cultuur waar mensen graag deel van uit willen maken.

We act as Partners

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de behoeften van onze opdrachtgevers en handelen daarnaar net zoals voor onszelf, onze organisatie en onze professionals. Wij willen helpen en betrouwbare partners zijn, luisteren, samen leren en co-creëren.

We strive for Growth

Elk individu dat wij vertegenwoordigen of die met ons werkt, heeft een gelijke kans om te groeien en het meeste uit hun leven en talenten te halen. We moedigen aan om verantwoordelijkheid te nemen en ambitieus te zijn.

QTC logo icon JOUW GROEI BIJ QTC RECRUITMENT:

Binnen QTC Recruitment staat jouw groei centraal. Samen maken we jouw ambities waar. Door middel van verschillende trainingen, de QTC Academy en on-the-job-learning bewandel je het volgende groeipad:

Jouw groei begint hier

Check onze actuele jobs die beschikbaar voor jou zijn binnen onze snelgroeiende recruitment organisatie actief in de Biotechnologie, Pharmaceutical, Medical Device en Food (Sciences):

Bekijk alle vacatures