CREATING VALUE IN LIFE SCIENCE

Life Science recruitment oplossingen op maat

QTC logo icon JOUW VRAAG, ONZE OPLOSSINGEN

QTC Recruitment

Het grootste, specialistisch (online) Life Science netwerk van Noordwest-Europa met internationale marktkennis.

Binnen 10 dagen kan QTC Recruitment, bij vacatures van vaste functies, je al aan verschillende passende Life Science professionals voorstellen. En als het snel moet, bij interim functies, zelfs binnen 48 uur. Waar je ook voor kiest, wij geven altijd garantie op onze bemiddeling omdat wij geloven in de kwaliteit en excellente dienstverlening die wij leveren.

Bij elke recruitment vraag die je hebt, heeft QTC Recruitment een compleet dienstenportfolio voor het inhuren van Life Science professionals. Denk aan tijdelijke, interim oplossingen en werving & selectie bij vast functies en RPO- raamcontracten voor het uitbesteden, outsourcen van delen van je recruitmentproces. Bij al deze onderdelen kunnen wij jou helpen en ondersteunen. Vind jouw Life Science recruitment oplossing op maat:

QTC logo icon KLANTERVARINGEN

Ervaringen van andere organisaties

Wanneer je een opdracht inlegt bij QTC Recruitment word je onderdeel van een groots specialistisch Life Science netwerk. In de jaren dat wij actief zijn als specialistische Life Science recruiters hebben wij ruime internationale marktkennis opgedaan waar je je voordeel mee kunt doen. Veel organisaties zijn je al voorgegaan. Ontdek hier waarom veel relaties ‘the ease of doing business’ noemen als een voordeel bij het zaken doen met ons en hoe andere Life Science organisaties de services ervaren:

Life Science ontwikkelingen

De Life Science industrie is een van de meest dynamische industrieën die er zijn. Innovatie staat hoog in het vaandel en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. En het zijn met name de hoog gekwalificeerde specialisten die hier een bijdrage aan leveren. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van beide en lees hier:

  • Actuele publicaties
  • Life Science nieuws
  • Blogs
  • Visies
  • Relevante artikelen

World Vegan Day - How the market expands

Heb jij hulp nodig bij het vinden van de juiste Life Science professionals? Laat dan hier jouw gegevens achter!

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Maximale bestandsgrootte: 29 MB.