Visual header image

MEXMA'S ERVARING

“Het resultaat van onze samenwerking was niets minder dan indrukwekkend”

Deel dit

“In een tijd van snelle groei en verandering stond Mexma voor een belangrijke keuze. We hadden behoefte aan externe hulp om de juiste mensen te vinden en aan boord te halen, en die hulp moest effectief en betrouwbaar zijn.” Tom Haagmans, HR Adviseur bij Mexma, vertelt over zijn ervaring met QTC Recruitment.

Een gemakkelijke keuze

“Onze situatie was er één van exponentiële groei. Wat voorheen werkte, zoals het plaatsen van vacatures op jobplatforms en via onze HR-afdeling, was niet langer voldoende om de snelheid van onze groei bij te benen. We hadden dringend externe hulp nodig, en QTC Recruitment stond klaar om die rol op zich te nemen.

De keuze viel op QTC Recruitment, en de reden daarvoor was vrij eenvoudig. Onze Director of Operations had in het verleden een hele positieve ervaring met een consultant van QTC Recruitment. Dit gaf de doorslag om de samenwerking met QTC Recruitment op te starten.

Indrukwekkende resultaten

QTC Recruitment nam een aantal cruciale functies volledig over en ontzorgde ons. Ze leverden niet alleen kandidaten, maar plaatsten ze ook succesvol in de organisatie. Hun aanpak was grootschalig, met een indrukwekkend aantal mensen die waren benaderd voor de functies. Dit zorgde voor kwantiteit, maar wat nog belangrijker was, was de kwaliteit die ze leverden, die aan onze verwachtingen voldeed.

Het resultaat van onze samenwerking met QTC Recruitment was niets minder dan indrukwekkend. We hadden succesvolle plaatsingen voor diverse functies, waaronder een Backoffice medewerker, Key Accountmanager, Process Engineer, HR medewerker, en zelfs drie teamleiders.

Soepele samenwerking

De samenwerking met QTC Recruitment verliep over het algemeen soepel. We waardeerden de korte lijnen en het vermogen van het team om onze materie snel te begrijpen en te schakelen als dat nodig was.

Al met al waren we tevreden met de samenwerking. Het snelle schakelen, de goede communicatie en de waardevolle inzichten die QTC Recruitment bood, waren aspecten die we het meest waardeerden. En laten we niet vergeten te vermelden dat de taarten die ze stuurden bij de start van onze nieuwe collega’s een aangename verrassing waren.”

Klik hier voor jouw oplossing