QTC RECRUITMENT EN:

Food (Sciences) industrie

In 2050 zal de wereldpopulatie zijn toegenomen tot meer dan negen miljard mensen in totaal. De uitdaging van de Food (Sciences) industrie is om twee keer zoveel voeding te produceren ondanks dat er veel natuurlijke bronnen uitgeput raken. Kijk hoe wij jou kunnen helpen bij deze uitdaging:

QTC logo icon FOOD SCIENCES

Ontwikkelingen

Er kan geconcludeerd worden dat er steeds meer druk komt om het totale voedingssysteem te herzien. Ook door de combinatie met de steeds groter wordende vraag naar duurzamere ontwikkelingen en productie. Voeding verbindt en herenigd. Omdat iedereen voeding nodig heeft, is voeding voor iedereen herkenbaar. De wetenschap achter voeding is veel minder bekend.

Gelukkig biedt de huidige wetenschap in voeding en agrocultuur ongekende mogelijkheden die de sector daadwerkelijk kunnen veranderen en uiteindelijk de wereld kunnen verbeteren. Denk aan het kweken van verschillende vlees- en vissoorten of door alternatieven te maken door op planten gebaseerde proteïnes of het ontwikkelen van speciale voeding voor zieke mensen.

QTC logo icon FOOD SCIENCES

Veranderingen in de industrie

Denk ook aan het opzetten van de tweede generatie biologische gewasbeschermingsmiddelen, die kunnen worden toegepast op grote gewassen. Of het tegengaan van de inname van antibiotica door innovatieve toepassing met antilichamen in feed. Zelfs ook de verwijdering van plastic in de keten door het gebruik van coatings die zowel zorgdragen voor de houdbaarheid van voeding.

De Food (Science) industrie maakt dat de wereld van voeding in een rap tempo aan het veranderen is!

QTC logo icon FOOD SCIENCE, THE SPECIALISTS

QTC Recruitment en de Food (Sciences) industrie

Uiteindelijk zijn het de professionals in de organisaties die het échte verschil maken in de industrie. QTC Recruitment voorziet organisaties dan ook van de best passende specialisten en geven hen advies over hoe talent strategisch kan worden ingezet. Wij begrijpen wat de ontwikkelingen in de Food industrie verlangt van de specialisten die hier werkzaam in zijn en kunnen hen advies geven over hun carrière.

QTC Recruitment is de afgelopen jaren unieke samenwerkingen gestart met grote en kleine bedrijven en heel veel specialisten. Hierdoor hebben wij het grootste Life Science netwerk van Noordwest-Europa ontwikkelt. Vanuit dit netwerk helpen wij organisaties in de Benelux en de Nordics in het werven, selecteren en het plaatsen van specialisten op allerlei posities. Zowel voor de lange als de korte termijn.

CREATING VALUE IN LIFE SCIENCE is creating value in Food Science!


Onze specialismen

 • C-level Executives
 • Clinical Research
 • Engineering
 • IT
 • Management
 • Manufacturing
 • Operations
 • Quality Assurance
 • Regulatory Affairs
 • Research & Development
 • Sales & Marketing
 • Supply Chain
 • Statistician

QTC logo icon WERKGEVER

Vind jouw professional

Als je als organisatie in de Food industrie op zoek bent naar Food specialisten, zowel voor de lange als de korte termijn, kijk dan hoe wij je kunnen helpen en:

QTC logo icon PROFESSIONAL

Vind jouw baan

Wij hechten veel waarde aan het samen verbeteren van de wereld van voeding. Elke medewerker in onze organisatie heeft, ieder op een eigen manier, een passie voor voeding en staat op een directe en integere manier organisaties en professionals bij, bij hun ontwikkeling en groei. Wil je weten hoe wij jou hierbij kunnen helpen?

Klik als professional in de Food Industrie hier als je een (nieuwe) stap in je carrière wilt maken:

QTC logo icon ACTUEEL NIEUWS

Over ontwikkelingen in de Food (Science) Industrie

De Life Science industrie is een van de meest dynamische industrieën die er zijn.

Het zijn met name de hoog gekwalificeerde specialisten die hier een bijdrage aan leveren. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van beide en klik hier:

QTC Logo