QTC RECRUITMENT EN:

Medical Devices industrie

In de Medical Devices industrie worden er constant innovatieve, medische technologieën ontwikkeld om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Alles om het dagelijkse leven van mensen met een ziekte verder te helpen.

QTC logo icon MEDICAL DEVICES

Ontwikkelingen

In de Medical Devices industrie is er steeds meer behoefte aan het ontwikkelen van innovatieve apparaten. Hierbij wordt vaker gebruik gemaakt van bijvoorbeeld technische intelligentie die tot doel hebben om patiënten een beter kwalitatief leven te geven.

Denk aan apparaten die zij zelf bij zich kunnen dragen en die op afstand door zorgpersoneel te controleren is. In sommige gevallen kan de patiënt de medische apparatuur zelfs zélf bedienen.

Door deze ontwikkelingen vervaagt de connectie tussen gebruiker, ziekenhuis en bedrijf steeds meer. De hele keten wordt zo steeds belangrijker waardoor er meer behoefte is aan partijen die een ‘geïntegreerde platform-aanpak’ hanteren.

QTC logo icon MEDICAL DEVICES

Veranderingen in de industrie

Er is een focus op het beheersbaar houden van ziektekosten vanuit de verzekeraars en de ziekenhuizen aan de ene kant en het patiënten-gemak van de innovatieve Medical Devices industrie aan de andere kant. Dit zorgt voor een interessante tweesprong. Zeker voor de klassieke Medical Devices organisaties is een ‘geïntegreerde platform-aanpak’ een omwenteling.

Door deze veranderingen komen er ook veel nieuwe spelers op de markt bij. Zij hanteren scherpe(re) data-modellen waarmee het echte ‘real world evidence’ dichterbij is dan ooit. Dit zorgt voor constante druk op de vraag naar ervaren, goed geschoolde specialistische professionals die deze innovatieve medische apparaten verder kunnen ontwikkelen.

QTC logo icon MEDICAL DEVICES, THE SPECIALISTS

QTC Recruitment en de Medical Devices industrie

Uiteindelijk zijn het de specialisten in de organisaties die het échte verschil maken in de industrie. QTC Recruitment voorziet organisaties in deze branche dan ook van de best passende specialisten en geven hen advies over hoe talent strategisch kan worden ingezet. Wij begrijpen wat de ontwikkelingen in de Medical Devices industrie verlangt van de specialisten die hier werkzaam in zijn en kunnen hen vanuit die expertise ook advies geven over hun carrière.

QTC Recruitment is de afgelopen jaren unieke samenwerkingen gestart met grote en kleine organisaties en staan in contact met heel veel specialisten. Hierdoor hebben wij het grootste Life Science netwerk van Noordwest-Europa ontwikkelt. Vanuit dit netwerk helpen wij organisaties in de Benelux en de Nordics in het werven, selecteren en het plaatsen van specialisten op allerlei posities. Zowel voor de lange als de korte termijn.

CREATING VALUE IN LIFE SCIENCE is creating value in Medical Devices!

Onze specialismen

 • C-level Executives
 • Clinical Research
 • Engineering
 • IT
 • Management
 • Manufacturing
 • Operations
 • Quality Assurance
 • Regulatory Affairs
 • Research & Development
 • Sales & Marketing
 • Supply Chain

QTC logo icon WERKGEVER

Vind jouw professional

Als je als organisatie in de Medical Devices industrie op zoek bent naar specialistisch professionals, zowel voor de lange als de korte termijn, kijk dan hier hoe wij je kunnen helpen:

QTC logo icon PROFESSIONAL

Vind jouw baan

Wij hechten veel waarde aan het samen verbeteren van de Medical Devices industrie. Elke medewerker in onze organisatie heeft, ieder op een eigen manier, een passie voor Medical Devices en staat op een directe en integere manier organisaties en professionals bij, bij hun ontwikkeling en groei.

Wil je weten hoe wij jou hierbij kunnen helpen? Klik als Medical Devices professional hier als je een (nieuwe) stap in je carrière wilt maken:

QTC logo icon ACTUEEL NIEUWS

Over ontwikkelingen in de Medical Devices industrie

De Life Science industrie is een van de meest dynamische industrieën die er zijn.

Het zijn met name de hoog gekwalificeerde specialisten die hier een bijdrage aan leveren. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van beide en klik hier: