QTC Recruitment en:

Biotech- en Biopharma industrie

Of het nu gaat om chronische of besmettelijke ziekten of andere zeldzame aandoeningen, het mooiste van de ontwikkelingen en innovaties in de Biotech- en Biopharma industrie is dat het bijdraagt om mensen te helpen die voorheen niet geholpen konden worden:

QTC logo icon BIOTECH EN BIOPHARMA

Ontwikkelingen

Door robotisering van laboratoria-processen en verdere digitalisering wordt het genetisch aanpassen van organismen eenvoudiger en toegankelijker voor steeds meer organisaties. Net als in de jaren ’90 is er een heuse ‘biotechnologie-golf’. Wie had kunnen denken dat een vaccin binnen 10 maanden ‘van ontwikkeling naar patiënt’ zou worden gebracht?

Tijdens de Covid-pandemie is dat gelukt! Dit was een uitzonderlijke situatie maar de ontwikkelingen gaan steeds sneller. En dat is een flinke vooruitgang. Het voordeel hiervan is dat de industrie mensen helpt die eerst niet geholpen konden worden. Er wordt steeds meer mogelijk. Deze trend kan de sector daadwerkelijk veranderen en uiteindelijk de wereld verbeteren.

QTC logo icon BIOTECH EN BIOPHARMA

Veranderingen in de industrie

De krachten en verschillen tussen de ontwikkeling, de productie en de uiteindelijke commercialisering van een product zijn enorm groot. Per fase vraagt dit een andere aanpak. En deze ontwikkelingen zetten zich in de komende jaren verder door. Dat maakt dat het werkveld van de Biotech- en Biopharma industrie enorm dynamisch is; bijna als geen andere industrie.

QTC logo icon BIOTECH AND BIOPHARMA, THE SPECIALISTS

QTC Recruitment en de Biotech/pharma industrie

In de laatste tien jaar heeft QTC Recruitment bij zowel (zeer) gerenommeerde Biotech- en Biopharma organisaties als kleinere start-ups en scale-ups zich bewezen als integere en succesvolle recruitment partner. Niet alleen in de Benelux maar inmiddels tot in de Nordics aan toe. Hierdoor hebben wij het grootste Life Science netwerk van Noordwest-Europa ontwikkelt en begrijpen wij wat de ontwikkelingen in de Biotech- en Biopharma industrie verlangt van de specialisten.

Vanuit dit netwerk helpen wij organisaties in deze regio’s bij het werven, selecteren en het plaatsen van specialisten op allerlei posities. Zowel voor de lange als de korte termijn. Uiteindelijk zijn het de professionals in de organisaties die het échte verschil maken in de Biotech/pharma industrie. Wij voorzien organisaties dan ook van de best passende specialisten en geven hen advies over hoe talent strategisch kan worden ingezet. Specialisten kunnen wij advies geven over hun carrière.

CREATING VALUE IN LIFE SCIENCE is creating value in Biotech/pharma!

Onze specialismen

 • Biometrics
 • C-level executives
 • Clinical Research
 • Drug Development
 • Engineering
 • IT
 • Management
 • Manufacturing
 • Medical
 • Operations
 • Pharmacovigilance
 • Quality Assurance
 • Regulatory Affairs
 • Research & Development
 • Sales & Marketing
 • Supply Chain

QTC logo icon WERKGEVER

Vind jouw professional

Als je als organisatie in de Biotech/pharma industrie op zoek bent naar specialistisch professionals, zowel voor de lange als de korte termijn, kijk dan hier hoe wij je kunnen helpen:

QTC logo icon PROFESSIONAL

Vind jouw baan

Wij hechten veel waarde aan het samen verbeteren van de Biotech/pharma industrie en zijn dan ook trots op de unieke samenwerkingen die wij zijn gestart met grote en kleine bedrijven. Elke medewerker in onze organisatie heeft, ieder op een eigen manier, een passie voor Biotechnologie en staat op een directe en integere manier organisaties en professionals bij, bij hun ontwikkeling en groei. Wil je weten hoe wij jou hierbij kunnen helpen?

Als je als professional in de Biotech/pharma industrie een (nieuwe) stap in je carrière wilt maken, klik dan hier:

QTC logo icon ACTUEEL NIEUWS

Over ontwikkelingen in de Biotech/pharma industrie

De Life Science industrie is een van de meest dynamische industrieën die er is.

Het zijn met name de hoog gekwalificeerde specialisten die hier een bijdrage aan leveren. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van beide en klik hier:

QTC Logo