Visual header image

VOOR TIJDELIJKE, FREELANCE, INTERIM LIFE SCIENCE PROFESSIONALS

Interim Recruitment

Met Interim Recruitment kom je snel in contact met de meest geschikte tijdelijke Life Science professionals die beschikbaar zijn voor een tijdelijke, korte periode. Dankzij het grote netwerk van QTC Recruitment kun je al binnen 48 uur passende Interim Life Science professionals verwachten, inclusief garantie:

Weet je nog niet goed welk (tijdelijk) product het beste bij jou past? Laat ons je dan helpen met een op maat gemaakt advies. Vraag hier een adviesgesprek aan.

Of ga terug naar het hoofdmenu Oplossingen.

QTC logo icon CONTINU ONTWIKKELEN

Ontgrendel het potentieel van je organisatie

Ontgrendel het potentieel van je organisatie met de QTC Academy voor interim professionalsDoor samen te werken met interim professionals van QTC Recruitment verklein je de kans op ongemakken. Met de QTC Academy, een leerplatform, kun je jouw samenwerking nog soepeler laten verlopen door de ontwikkeling van je interim professional te stimuleren. Wat kun je verwachten:

  • Continu leren: stimuleer je interim professionals om hun kennis binnen hun vakgebied uit te breiden en bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.
  • Lessen van vakspecialisten: zij leren direct van ervaren professionals en vakspecialisten.
  • Ontwikkeling van praktische vaardigheden: ontwikkeling van praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn.
  • Flexibele studiemogelijkheden: met on-demand toegang en inhoud gecentraliseerd op één plek, kan materiaal opnieuw worden bekeken.
  • Geen kosten: er zijn geen extra kosten om van deze voordelen te genieten.

Geef jouw interim-professionals een leerervaring die hun succes zal stimuleren en de prestaties van je organisatie naar een hoger niveau zal tillen. Neem contact op met onze consultant om meer te weten te komen over wat de QTC Academy voor jouw organisatie kan betekenen.