Visual header image

DE KLANTERVARING VAN AGC BIOLOGICS

“QTC Recruitment is volhardend in het behalen van doelen!”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Krestine Frandsen, Senior Talent Acquisition Manager van AGC Biologics, vertelt over haar ervaring met betrekking tot de samenwerking met QTC Recruitment: “AGC Biologics is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Om je een idee te geven, toen ik in maart 2020 begon, hadden we ongeveer 400 medewerkers. Momenteel bestaat de organisatie uit 780 medewerkers.”

Worstelen met moeilijke profielen

“AGC Biologics is volop aan het groeien en we hebben een aantal zeer specialistische profielen nodig. Die professionals zijn vrij schaars in de branche. Om die reden hebben we besloten om samen te werken met bureaus die ons kunnen helpen bij het zoeken. Maar ook voor hen was het een echte strijd. Rond die tijd ontmoetten we Hans Dijkstra en na een paar gesprekken hebben we besloten QTC Recruitment te laten zoeken naar één van onze moeilijkere profielen.”

Hobbels onderweg

“Om eerlijk te zijn verliep dit proces niet zonder tegenslagen. In het begin had QTC Recruitment wat problemen met de communicatie met de kandidaten en de salarisverwachtingen. Onze overtuiging was echter dat ze die speld in de hooiberg zouden vinden. En dat is wat ze uiteindelijk deden. Door de manier waarop dit proces is verlopen en het positieve resultaat hebben we QTC Recruitment de kans gegeven om ons ook in andere functies bij te staan.”

Volhouden met doelen

“Wat de andere processen betreft, was het echt duidelijk dat het een kandidaatgedreven markt is. Hoewel we veel kandidaten zagen, hebben we de aanstelling nog niet kunnen maken. Desalniettemin heeft QTC Recruitment laten zien dat ze volhardend zijn in het werken aan de gestelde doelen. Ze lieten zien dat ze niet zomaar opgeven als het moeilijk is om de juiste kandidaat te vinden.”

Kennis van de markt

“Wat ik erg op prijs stelde, was de kennis die QTC Recruitment heeft van de markt. We hebben altijd een goede dialoog gehad en ze weten goed wat er speelt in de branche. Bovendien was de communicatie zeer duidelijk en efficiënt. Dat waren voor mij heel belangrijke aspecten om te besluiten samen te werken en ons ook in andere functies te laten bijstaan ​​door QTC Recruitment.”

Klik hier voor jouw oplossing