Visual header image

DE KLANTERVARING VAN ANGIOGENESIS ANALYTICS

“Hun verticale specialisatie in een specifieke markt is waardevol”

Deel dit

“Toen de Europese subsidies voor onze clinical trial werden goedgekeurd, hadden we snel een Clinical Trial Manager nodig om dit te overzien en te beheren. Hoewel we al meerdere Clinical Trial Managers voor ons hadden werken en een groot netwerk hadden, konden we zelf niet de perfecte match vinden.” Mark Bloemendaal, CEO bij Angiogenesis Analytics, vertelt meer over het vinden van de ideale professional via QTC Recruitment.

Binnen 24 uur

“Met spoed in het achterhoofd wendde ik me tot Google en dat leidde me naar de website van QTC Recruitment. Binnen 24 uur nadat ik contact had opgenomen via hun contactformulier, was er al een consultant aan de telefoon die graag wilde helpen. We maakten snel een afspraak waar ik onze organisatie en de rol presenteerde. Aangezien Angiogenesis Analytics een start-up is met een eigen cultuur, zou onze nieuwe collega hier ook moeten passen. Dit vormde de basis die QTC Recruitment nodig had om de zoektocht te starten.

Binnen twee weken

Het leek een hele opgave om de ideale Clinical Trial Manager voor ons te vinden. We hadden iemand nodig die met de administratieve overheid en ethische commissies kon omgaan, en tegelijkertijd een organisatorische maestro was met interpersoonlijke vaardigheden. Ondanks deze eisen is het QTC Recruitment gelukt om ons binnen twee weken van zeven professionals te voorzien. Dit waren allemaal goede professionals, maar vier van hen waren perfect. We konden het tempo met de gespreksrondes goed bijhouden en twee weken later kwam onze nieuwe collega uit Frankrijk overgevlogen om samen met ons haar nieuwe avontuur te beginnen.

Als een brandweerman

Gedurende dit hele proces was de consultant als een brandweerman, snel en proactief. We pingpongde heen en weer om op de hoogte te blijven, maar de consultant deed nooit concessies op het gebied van professionaliteit. Ik zou QTC Recruitment aanbevelen, omdat ze echt gevestigd zijn in de Life Science markt. Ze hebben al een portfolio met professionals klaar om te benaderen. Hun verticale specialisatie in een specifieke markt is heel waardevol.”

Klik hier voor jouw oplossing