Visual header image

DE KLANTERVARING VAN BRISTOL MYERS SQUIBB

“QTC Recruitment biedt unieke methode bij complexe functies!”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

“Toen ik aan de slag ging bij Bristol Myers Squibb (BMS) stond er één zeer complexe rol open. BMS werkte al enige tijd met QTC Recruitment samen. Ook voor deze functie was QTC Recruitment al bezig met de voorselectie. Ik besloot de samenwerking op te pakken en kwam direct in contact met één van de Consultants.” Paul – Site Quality Head bij BMS over de samenwerking met QTC Recruitment.

Out of the box

“Nadat deze rol was ingevuld, kwam er nog een heel aantal complexe functies open bij BMS. In eerste instantie was het de bedoeling dat wij deze zelf in zouden gaan vullen. Echter, merkten we na een tijd dat er weinig tot geen aanwas was voor deze functies. Ik besloot opnieuw om QTC Recruitment in te schakelen om deze functies te vullen. Mijn hoop was dat zij een out of the box methode zouden hebben om deze professionals toch te vinden en aan ons te binden. Dit is dan ook boven mijn verwachting goed gelukt.

Helder proces

Qua snelheid, diversiteit, communicatie en afstemming was ik erg te spreken. QTC Recruitment kijkt echt heel goed naar het profiel dat een professional moet hebben om goed bij de rol en de organisatie te passen. In de voorscreening wordt er door de Consultant heel goed in kaart gebracht wie welke skills heeft maar ook wie waarin nog moet groeien om perfect op de rol te passen. Daardoor kreeg ik vanaf het begin af aan al een goed beeld. Het is prettig om veel profielen te hebben waar je uit kunt kiezen als klant.

Cruciale functies

Als ik nu kijk naar het team wat ik heb staan, dan is er een heel aantal professionals die zonder QTC Recruitment niet op deze plek hadden gestaan. Het gaat hier dan ook om de cruciale functies, zonder wie BMS en het Quality team specifiek niet kan draaien. Deze mensen maken veel impact binnen de organisatie en daarmee heeft QTC Recruitment dus ook een grote impact gehad op BMS. De meest lastige posities binnen het team zijn nu ingevuld en dit maakt dat er een goed en stevig team staat.

Lange termijn relatie

Het verschil wat ik opmerk tussen QTC Recruitment en andere recruiters is dat QTC Recruitment niet wil pushen. Ze kijken echt goed naar wat BMS nodig heeft en hoe zij daarbij kunnen helpen. Ook als dit inhoudt dat er interim professionals nodig zijn, hebben zij een team die BMS daarbij kan helpen. Al met al is het samenwerken met QTC Recruitment erg prettig omdat zij zich professioneel en functioneel opstellen en daarnaast goed en snel communiceren. Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat QTC Recruitment en BMS een lange termijn relatie hebben kunnen opbouwen samen en ik in de toekomst dus ook zeker weer zal uitreiken naar QTC Recruitment voor het vullen van functies bij BMS.”

Klik hier voor jouw oplossing