Visual header image

DE KLANTERVARING VAN ROYAL AVEBE

“QTC Recruitment heeft geholpen om de beste match te vinden”

Deel dit

“Royal Avebe en QTC Recruitment zijn in het verleden een samenwerking aangegaan en hebben samen een aantal succesvolle trajecten doorlopen. Daarom hebben we ervoor gekozen om opnieuw met QTC Recruitment samen te werken”, Paul Mijland – Voormalig Groepsleider Analytics voor Avebe, en nu Projectmanager Improve bij Avebe – weerspiegelt de samenwerking met QTC Recruitment.

Specialistische afdeling

“Binnen Avebe is de afdeling uniek. Wij doen aan analytics en deze afdeling moet nog verder worden samengesteld. Hierdoor weten wij niet van tevoren waar we op moeten letten. Om die reden zijn we een sparringsessie gestart met QTC Recruitment om erachter te komen wat er nodig was om de afdeling op te zetten. De gesprekken en de heen-en-weer discussies waren zeer nuttig, maar ook erg leuk. QTC Recruitment introduceerde drie zeer gekwalificeerde kandidaten; drie individuelen met elk een unieke persoonlijkheid en een aantal technische talenten”.

Drie kandidaten

“De ene kandidaat had de technische talenten die we nodig hadden, de andere bezat juist de psychologische eigenschappen die we nodig hadden. Ondanks de passende kandidaten, bleef de vraag hoe we de functie voor ogen hadden”, vertelt Paul. “Als resultaat hielp QTC Recruitment bij het bepalen wie goed zou kunnen passen bij het team en het bedrijf. Met andere woorden, wie was de meest rationele en verstandige keuze? Door hun hulp konden we een gekwalificeerde professional in dienst nemen die uiteindelijk de beste bleek te zijn.”

Klik hier voor jouw oplossing