Visual header image

DE KLANTERVARING VAN INTERSTER INTERNATIONAL

"Je geeft een opdracht en het wordt geregeld”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

“Toen we na een half jaar zoeken een nieuwe QA Specialist hadden gevonden, vertrok diegene weer na twee maanden. Na opnieuw maanden zoeken heb ik contact gelegd met QTC Recruitment om deze functie te vervullen.” Bob Randshuizen, Product Manager bij Interster International B.V. vertelt hoe de samenwerking met QTC Recruitment is verlopen.

Zoektocht optimistisch ingezet

“Onze QA Specialist had na jaren een andere baan en ging dus weg. Omdat in mijn eigen functie redelijk veel taken onder mij vallen op het gebied van kwaliteit- en productmanagement is een goede QA Specialist echt van belang. Diegene kan namelijk veel operationele taken overnemen waardoor mijn handen weer vrijkomen voor product management. We begonnen dus optimistisch aan de zoektocht en dachten zelf een vervanger te kunnen zoeken. Zo hadden we de vacature op onze website en Indeed gezet en adverteerden we via LinkedIn. De respons die we hierop kregen was of niet goed of niet aanwezig.

De juiste voorwaarden

Omdat de consultant van QTC Recruitment mij eerder had benaderd voor een functie wist ik dat zij werkzaam waren in de Medical Devices industrie. Ik nam contact met hem op maar ook met een andere recruitment organisatie. Zo kon ik de voorwaarden van beide partijen met elkaar vergelijken. Omdat de andere organisatie één maand garantie gaf en QTC Recruitment negen, was voor mij de beslissing snel gemaakt.

Een schot in de roos

De consultant kwam binnen een maand terug met profielen. Wij zochten iemand die al wat managementervaring meebracht. Kwaliteitsmensen zijn vaak heel goed operationeel en een combinatie vinden, is dus niet zo makkelijk. De drie kandidaten die op gesprek kwamen hadden dit allen. Eén kandidaat was voor ons een schot in de roos, diegene paste binnen onze salaris range en had alle competenties die we zochten.

Uit handen geven

Tijdens het proces heeft de consultant duidelijk met ons gecommuniceerd. Hij luisterde hierin ook naar mijn behoeften. Zo wilde hij graag iedere vrijdag contact maar voor mij hoefde dat niet. Ik wilde enkel geüpdatet worden wanneer er echt nieuws was, en dit deed hij dan ook. Verder gaf ik hem tijden waarop ik beschikbaar was voor afspraken en interviews en hij regelde dat er op die tijden interviews plaatsvonden. Op die manier kon ik het echt uit handen geven. Het is heel prettig wanneer je een opdracht geeft en het wordt geregeld!”

Klik hier voor jouw oplossing