Visual header image

DE KLANTERVARING VAN TELEFLEX

“QTC Recruitment daagde ons uit om buiten onze branche te kijken”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

“We werkten al meer dan een jaar samen met een headhunter om onze openstaande positie voor een Quality Assurance Specialist in te vullen. Ik besloot QTC Recruitment om hulp te vragen omdat het te lang duurde.’’ Tineke Soors – QA Manager EMEA Supply Chain, Logistics & Distribution gaat in op een samenwerking met QTC Recruitment.

Altijd in contact gebleven

“Jaren geleden werd ik benaderd door een van de consultants van QTC Recruitment voor een functie elders. Sindsdien heb ik altijd contact gehouden met de organisatie. Door dit prettige contact dacht ik direct aan QTC Recruitment toen de zoektocht naar de Quality Assurance Specialist te lang duurde. Toen besloot ik mijn contactpersoon bij QTC Recruitment te bellen om mijn recruitmentvraag te bespreken.

Direct actie

Na dat eerste telefoontje werd er direct actie ondernomen. QTC Recruitment heeft een afspraak gemaakt met mijn eerste contactpersoon en de manager van het medical devices team. Toen mijn recruitmentvraag duidelijk was, hebben ze mij gekoppeld met de recruiter die verantwoordelijk was voor de vacature. Ook met hem vond binnen een week een vervolggesprek plaats. Samen met de recruiter hebben we bepaalde aspecten van de ‘ideale kandidaat’ gespecificeerd, zoals hard skills en soft skills. Maar ook de voorwaarden. Hierna kon de consultant zijn zoektocht naar deze kandidaat starten.

Acht kandidaten

QTC Recruitment daagde ons uit om buiten de medical devices industrie te kijken. Vrij snel overhandigde de consultant maar liefst acht profielen van mogelijke kandidaten uit verschillende branches. We kozen vijf van deze kandidaten voor een eerste gesprek. Drie gingen door naar een tweede interview. Tegen alle verwachtingen in hebben we iemand uit de auto-industrie aangenomen. Zonder QTC Recruitment hadden we dit nooit gedacht.

Communicatie is de sleutel

Normaal gesproken houdt onze HR-afdeling toezicht op het wervingsproces. Maar sinds ik het contact met QTC Recruitment ben aangegaan, bleef ik tijdens het proces aan de leiding. Dit was erg prettig aangezien QTC Recruitment veel met mij communiceerde. Ik werd constant op de hoogte gehouden van het proces en onze kansen om snel een geschikte professional te vinden door de consultant. Ik hoefde helemaal niet hierachter aan te rennen. En het was heel prettig dat ik een persoonlijke klik had met de consultant, hij was altijd blij en enthousiast om mij op de hoogte te houden van het proces.’’

Klik hier voor jouw oplossing